Afbouwen gaat beter met Trition!

Droogtechniek -

Afbouwen gaat beter met Trition!

In de afbouwfase worden we vaak geconfronteerd met bouwvocht. In de praktijk betekent het dat afbouwwerken geen doorgang kunnen vinden of op zijn minst worden uitgesteld. In veel gevallen worden problemen met bouwvocht te laat onderkend, waardoor het probleem terecht komt bij de afbouwbedrijven.

Faalkosten

Naast de vertraging die kan ontstaan, heeft bouwvocht ook invloed op de kwaliteit van de afbouwwerken. In een te vochtige omgeving is de hechting van stuc- en schilderwerk op de ondergrond onvoldoende. Hierdoor bestaat het risico van het onthechten van het stuc- en schilderwerk. 

Hierboven ziet u een voorbeeld van onthechting van het stuc- en schilderwerk door bouwvocht. Voor u als afbouwbedrijf betekent dit dat de werken vaak gedeeltelijk of helemaal moeten worden hersteld en dat brengt extra kosten met zich mee: de zogenaamde 'faalkosten'.

Dit kan allemaal voorkomen worden door het tijdig plaatsen van bouwdrogers, ventilatoren en heaters in de winter.

Trition is gespecialiseerd op het gebied van bouwdrogen en is hierbij bij uitstek uw partner! Trition beschikt over moderne apparatuur, kennis en ervaring om problemen met bouwvocht tijdig te onderkennen en voorkomen.

Bouwvocht is bouwafval

Als afbouwbedrijf bent u ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct. Het bestrijden van bouwvocht is daar een onderdeel van. In het algemeen kan worden gesteld dat bouwvocht moet worden gezien als bouwafval waarbij Trition uw partner is.

Download hier onze flyer Bouwvocht is bouwafval!

Terug naar overzicht