Bouwvocht belemmert vaak de voortgang van de bouwwerken. Bouwvocht is bouwafval.

Droogtechniek -

Bouwvocht belemmert vaak de voortgang van de bouwwerken. Bouwvocht is bouwafval.

Waar gebouwd wordt, hebben we altijd te maken hebben met bouwvocht. Dit bouwvocht wordt o.a. veroorzaakt door vocht in bouwmaterialen (beton, stenen, mortels) maar ook door regeninval tijdens de oprichting van het gebouw. 

Vertraging

Dat bouwvocht kan voor problemen zorgen in de eindfase van de bouw: de afbouwfase. Bij het plaatsen van een keuken, het plaatsen van systeemplafonds en het uitvoeren van schilder- en stucwerken, zorgt bouwvocht voor overlast. Dit betekent voor de aannemer vaak dat hij geconfronteerd kan worden met de vertraging die ontstaat in de planning. Hierdoor komt de voortgang van het werk in het gedrang.

Problemen met bouwvocht kunnen worden opgelost door het bouwvocht tijdig uit het gebouw te verwijderen. Dit kan onder andere door het plaatsen van bouwdrogers, ventilatoren en eventueel het plaatsen van heaters in de winter.

Trition is gespecialiseerd op het gebied van bouwdrogen en is hierbij bij uitstek uw partner! Trition beschikt over moderne apparatuur, kennis en ervaring om problemen met bouwvocht tijdig te onderkennen en voorkomen.

Bouwvocht is bouwafval

Als aannemer bent u ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct. Het bestrijden van bouwvocht is daar een onderdeel van. In het algemeen kan worden gesteld dat bouwvocht moet worden gezien als bouwafval waarbij Trition uw partner is.

Download hier onze flyer Bouwvocht is bouwafval!

 

Terug naar overzicht