Bouwvocht verwijderen bespaart een aannemer tijd én kosten

Droogtechniek -

Waar gebouwd wordt, hebben we altijd te maken hebben met bouwvocht. Dit bouwvocht wordt o.a. veroorzaakt door vocht in bouwmaterialen (beton, stenen, mortels) maar ook door regeninval tijdens de oprichting van het gebouw. Trition is specialist in bouwdrogen. Hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag.

Bouwvocht verwijderen bespaart een aannemer tijd én kosten

Bouwvocht in nieuwbouw

Dat bouwvocht kan voor problemen zorgen in de eindfase van de bouw: de afbouwfase. Bij het plaatsen van een keuken, het plaatsen van systeemplafonds en het uitvoeren van schilder- en stucwerken, zorgt bouwvocht voor overlast. Niemand zit te wachten op verf dat afbladderd vanwege een te vochtige muur. Als aannemer kan je hierdoor geconfronteerd worden met vertraging in de planning en komt de voortgang van het werk in het gedrang.

Problemen met bouwvocht kunnen worden opgelost door het bouwvocht tijdig uit het gebouw te verwijderen. Dit kan onder andere door het plaatsen van bouwdrogers, ventilatoren en eventueel het plaatsen van heaters in de winter. Trition gaat een stapje verder dan dat; wij nemen het hele droogproces uit handen. Van het plaatsen en installeren van de bouwdrogers, tot het monitoren van de voortgang, zodat er niet te snel of langzaam wordt gedroogd.

Trition is gespecialiseerd op het gebied van bouwdrogen en is hierbij bij uitstek uw partner! Trition beschikt over moderne apparatuur, kennis en ervaring om problemen met bouwvocht tijdig te onderkennen en voorkomen.

Bouwvocht verwijderen bespaart kosten

Als aannemer ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct. Het bestrijden van bouwvocht is daar een onderdeel van. Trition helpt jou als aannemer kosten én tijd te besparen, door het droogproces uit handen te nemen. 

Download hier onze flyer over bouwvocht verwijderen!

 

Terug naar overzicht