Trition en Dolmans zijn 5 en 6 november aanwezig op de Promotiedagen in Groningen

Nieuws -

Water-of vochtproblemen en Calamiteiten zijn nooit ver weg, dat geldt voor elke onderneming. Om bedrijven hiervan bewust te maken, zijn wij dinsdag 5 en woensdag 6 november te vinden op de Promotiedagen in MartiniPlaza Groningen. Van harte welkom bij stand 6063!

Trition en Dolmans zijn 5 en 6 november aanwezig op de Promotiedagen in Groningen

Laten informeren, kennismaken en combinatiemogelijkheden bepreken
Bij onze stand (in de buurt van Plein No(o)rd) vertellen we graag meer over wat onze diensten kunnen betekenen voor bedrijven uit het Noorden van het land. Veel mogelijkheid is er bovendien om informatie op te vragen over, vrijblijvend kennis te maken met en combinatiemogelijkheden te bespreken wat betreft de diensten die wij aanbieden. 

Trition en Dolmans Calamiteiten Diensten
Trition kan ingezet worden voor bouwkundig onderzoek, klimaatbeheersing, lekdetectie en droogtechniek. Zij is namelijk gespecialiseerd in het opsporen, beperken en voorkomen van water-, vocht- en klimaatgerelateerde problemen. Dolmans Calamiteiten Diensten biedt ook een groot aantal diensten aan die ondernemingen in alle soorten en maten kunnen inschakelen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de 24/7 schadeherstel service, geurbehandeling en ontruimingen. 

Van harte welkom!
Dus, heb je of werk je in een bedrijf uit regio Noord-Nederland, dan ontmoeten wij je graag op de Promotiedagen. Want Trition en Dolmans Calamiteiten Diensten vinden het belangrijk dat jij hun diensten kent en op ieder gewenst moment ervan gebruik kunt maken. Graag tot ziens op 5 en 6 november bij stand 6063!

Terug naar overzicht