Verwijder bouwvocht, voorkom faalkosten

Droogtechniek -

Verwijder bouwvocht, voorkom faalkosten

Waar gebouwd wordt, hebben we altijd te maken met bouwvocht. Dit bouwvocht wordt o.a. veroorzaakt door vocht in bouwmaterialen (beton, stenen, mortels), maar ook door regeninval tijdens de constructie van het gebouw.

Bouwvocht veroorzaakt bij nieuwbouw veel problemen in bedrijfspanden en woningen. Zo komt de voortgang van de bouwwerken in het gedrang door bouwvocht. Het werk stagneert, afbouwbedrijven kunnen niet tijdig starten en eventuele oplevertermijnen worden niet gehaald.

Faalkosten

Daarnaast loopt u ook het risico dat er na de oplevering problemen ontstaan, doordat overmatig vocht de opgeleverde werken heeft beschadigd. Zo moeten wanden en vloeren na oplevering vaak worden voorzien van een tijdelijke afwerking en hebben stuc- en schilderwerk onvoldoende hechting aan de ondergrond. U dient de werken vervolgens alsnog te herstellen, waardoor u extra kosten maakt: de zogenaamde ‘faalkosten’.

Problemen met bouwvocht kunnen worden voorkomen door het bouwvocht tijdig uit het gebouw te verwijderen. Dit kan onder andere door het plaatsen van bouwdrogers, ventilatoren en eventueel het plaatsen van heaters in de winter.

Bouwvocht is bouwafval

Trition is de specialist als het om bouwdrogen gaat en is op dit gebied bij uitstek uw partner! Trition beschikt over moderne apparatuur, kennis en ervaring om problemen met bouwvocht tijdig te onderkennen en voorkomen.

Download hier onze flyer Bouwvocht is bouwafval!

Wilt u meer informatie of in een vrijblijvend gesprek kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht