Bevochtigen

Klimaatbeheersing is meer dan ventileren, koelen of verwarmen. Een belangrijk aspect is ook bevochtigen. Dit is nodig in een te droge omgeving waarin statische elektriciteit kan ontstaan. Dit kan weer leiden tot andere schades en kan zelfs letsel tot gevolg hebben. Gelukkig biedt Trition de oplossing. Wij kunnen de omgeving op de juiste manier bevochtigen. Dit doen we snel en kundig, want al onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste apparatuur.

Zo kunnen we het klimaat bevochtigen

Bepaalde productieprocessen moeten plaatsvinden in een geconditioneerde ruimte, waarbij het noodzakelijk kan zijn om extra vocht aan de omgeving toe te voegen. Het kan zijn dat het systeem dit binnen een gebouw niet kan. In dat geval kan Trition tijdelijke voorzieningen in het bestaande systeem integreren. Zo kunt u het klimaat alsnog bevochtigen. Wij zullen nauwkeurig berekenen hoeveel apparatuur nodig is voor het gewenste resultaat.

Over Trition en onze diensten

Als onafhankelijk adviesbureau werken wij vooral in opdracht van onder meer verzekeraars, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en particulieren. Onze vakmensen worden vaak ingeschakeld bij een calamiteit, zoals het uitvallen van een systeem dat zorgt voor het bevochtigen. Daarom kunt u ons dag en nacht bellen om een spoedgeval door te geven en zijn we altijd snel ter plaatse.