Koelen

Bij tijdelijke klimaatbeheersing denkt u misschien aan verwarmen, maar ook koelen is heel belangrijk. Dit is nodig als een installatie is uitgevallen of in geval van extreme warmte. De juiste koele temperatuur kan dan prettig zijn voor het werkklimaat van uw personeel en is soms essentieel voor de productie van bepaalde producten. Wij zijn gespecialiseerd in koelen. Hiervoor bezit Trition een breed assortiment aan airco’s en chillers met verschillende capaciteiten. Wij kunnen op uiteenlopende locaties en projecten koelen. Wat zijn uw wensen?

Wat kunnen wij allemaal koelen?

  • Datacenters: koelen van testomgeving, aanvullende koelcapaciteit of in geval van een calamiteit of storing
  • Kantoorgebouwen: aanvullende capaciteit bij extreme warmte, gecompartimenteerd bij kleinere gebieden, bij uitval gebouwbeheerssysteem GBH
  • Evenementen: koelen van terrassen door middel van verdampingkoelers, tenten door middel van chillers en uitblaas-units, hallen door middel van chillers en uitblaas-units
  • Woningen: kleine units met of zonder aparte chillunit

Over Trition en onze dienstverlening

Wij werken in opdracht van onder meer verzekeraars, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en particulieren. Onze missie is om altijd een oplossing voor uw probleem te hebben. Dat betekent ook dat we snel ter plaatse zijn als u te maken heeft met een calamiteit. Daarom kunt u ons dag en nacht bellen om onze hulp in te schakelen voor bijvoorbeeld koelen of verwarmen. 

Wilt u meer informatie?

Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden voor het koelen van ruimtes, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze vakmensen geven graag antwoord op al uw vragen. Is er sprake van een calamiteit en heeft u ons snel nodig? Belt u dan met 0800-874 84 66 (24/7 bereikbaar). Wij zijn er voor u als u onze airco’s en chillers nodig heeft om te koelen.