Ventileren

Er zijn verschillende situaties waarin ventileren gewenst kan zijn. Het kan een aanvullende techniek zijn om een droogproces te versnellen. Ook kan het ervoor zorgen dat schadelijke dampen, gassen of rook verdreven worden. Een derde optie is te zorgen voor verkoeling, samen met apparatuur om te koelen. Wat de reden ook is dat u wilt ventileren, wij van Trition denken graag met u mee over een passende oplossing die past bij uw wensen.

Zo kunnen wij ventileren

Onze werkwijze is afhankelijk van de situatie. Voor de verdrijving van schadelijke dampen, gassen of rook zullen we een ventilatieproces op maat opstellen. Zo kunnen we luchtstromen manipuleren en de lucht in gesloten ruimtes optimaliseren. Daarnaast kunnen we het ventileren combineren met koelen voor ruimtes die flink opwarmen door bedrijfsprocessen. We zorgen dan voor gecontroleerde, koele zones. Dat is voor het personeel wel zo prettig en dit doen we uiteraard zonder de bedrijfsprocessen te beïnvloeden. Door de enorme diversiteit in ventilatoren, zowel axiaal als radiaal, kunnen we iedere situatie op de juiste wijze ventileren.

Over Trition en ventileren

Wij werken in opdracht van onder meer verzekeraars, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en particulieren. Op onze site kunt u meer over ons als onafhankelijk en deskundig adviesbureau lezen. Verder is het goed om te weten dat we altijd met u meedenken en dag en nacht voor u klaarstaan. U kunt ons altijd bellen om een spoedgeval te melden. We zullen daarna zo snel mogelijk bij u langskomen om te bekijken hoe we het beste kunnen ventileren.