Industrieel verwarmen

Valt er een cv-installatie uit? Of is er tijdelijk extra warmte nodig voor een bepaald productieproces of het onderhoud van machines? Wat de reden ook is, Trition zorgt ervoor dat industrieel verwarmen geen probleem is. Met onze heaters en kachels zorgen we in een mum van tijd voor extra warmte in uw bedrijfsruimte, loods of productiehal. U kunt ons dag en nacht bellen om onze hulp in te schakelen. Bij een calamiteit proberen we altijd zo snel mogelijk ter plaatse te zijn zodat uw medewerkers en productieproces zo min mogelijk hinder ondervinden.

Zo kunnen wij industrieel verwarmen

Voor het tijdelijk en industrieel verwarmen en drogen van de meest uiteenlopende projecten hebben we indirect gestookte heaters met verschillende capaciteiten. Deze heaters hebben een hoog rendement en beschikken over een krachtige ventilator. Hierdoor zorgen ze voor een snelle opwarming van de noodzakelijke ruimtes. De schone en droge lucht wordt via slangen en hulpstukken getransporteerd naar de te verwarmen delen van het gebouw. Daarnaast hebben we ook elektrische kachels. Deze zijn geschikt voor kleinere projecten of voor het industrieel verwarmen van afzonderlijke ruimtes.

Over Trition en onze dienstverlening

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau en richten ons op klimaatbeheersing, lekdetectie en bouwkundig onderzoek. Onder meer verzekeraars, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en particulieren maken gebruik van onze diensten. U kunt hier meer over ons lezen. Wij bieden heaters en kachels aan, maar maken ook capaciteitsberekeningen voor het industrieel verwarmen. Zo krijgt u advies op maat.