Verwarmen in de bouw

Verwarmen in de bouw, dat is een van onze specialiteiten als het gaat om klimaatbeheersing. De juiste temperatuur is belangrijk voor een gezond werkklimaat voor uw medewerkers. Soms is het nodig te koelen, maar vaker is het nodig te verwarmen in de bouw. Daarnaast kan de kwaliteit van de afbouwwerkzaamheden sterk worden verbeterd onder de juiste omstandigheden, zoals een goede temperatuur. Wilt u hier meer over weten? De vakmensen van Trition vertellen u graag meer. U kunt ons dag en nacht bereiken om een calamiteit te melden.

Zo kunnen wij verwarmen in de bouw

Of het nu gaat om een langdurig project of een uitgevallen cv-installatie, wij kunnen zonder problemen verwarmen in de bouw. Voor het tijdelijk verwarmen en drogen van de meest uiteenlopende bouwprojecten beschikken wij over indirect gestookte heaters met verschillende capaciteiten. De heaters hebben een hoog rendement en een krachtige ventilator. Hierdoor kunnen ze snel bouwprojecten verwarmen. Naast olieheaters hebben wij ook elektrische kachels. Deze zijn geschikt om kleinere projecten te verwarmen in de bouw of voor het verwarmen van afzonderlijke ruimtes.

Over Trition en onze dienstverlening

Wij werken in opdracht van onder meer verzekeraars, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en particulieren. U kunt hier meer over ons lezen. Wij bieden heaters en kachels aan, maar daarnaast maken we ook capaciteitsberekeningen over het verwarmen in de bouw. Zo heeft u altijd voldoende verwarming en krijgt u advies op maat. We denken graag met u mee!