Verwarmen na waterschade

Wanneer de verwarming uitvalt of een waterleiding springt tijdens een koude periode is het fijn als u zo snel mogelijk weer kunt verwarmen na de waterschade. Trition helpt u niet alleen met de juiste droging, maar biedt ook tijdelijke oplossing voor verwarmen. Hiervoor hebben we een ruim aanbod aan kachels en heaters. Deze kunnen we zeer snel leveren, want we willen u na een calamiteit niet in de kou laten staan. De situatie is al vervelend genoeg. Wij zorgen voor snel verwarmen na waterschade en de juiste droging, zo voorkomt u verdere schade.

Zo kunnen we verwarmen na waterschade

Voor het verwarmen na waterschade hebben we indirect gestookte heaters met verschillende capaciteiten. Deze hebben een hoog rendement en een krachtige ventilator. Hierdoor zorgen ze voor het snelle verwarmen na waterschade. De schone en droge lucht wordt via slangen en hulpstukken getransporteerd naar de te verwarmen delen van het gebouw. Daarnaast hebben we ook elektrische kachels. Deze zijn geschikt voor kleinere projecten of voor het verwarmen van afzonderlijke ruimtes. 

Over Trition en onze dienstverlening

Wij werken in opdracht van onder meer verzekeraars, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en particulieren. U kunt hier meer over ons lezen. Wij bieden heaters en kachels aan, maar gaan verder dan dat. Zo maken we ook capaciteitsberekeningen over het verwarmen na waterschade. Op die manier bent u verzekerd van de juiste temperatuur. We denken graag met u mee over de juiste oplossing en geven altijd advies op maat.