Verwarmen van evenementen

Voor het slagen van uw evenement is het van groot belang dat uw gasten zich goed vermaken. Een goede sfeer, smakelijk eten en passende muziek dragen hier zeker aan bij. Wat vaak vergeten wordt, is een behaaglijk klimaat. Trition helpt u graag om met klimaatbeheersing op feesten, partijen, evenementen en congressen op locatie. Wij kunnen zorgen voor tijdelijke verwarming (of koeling) van feesttenten, hallen en paviljoens. U kunt dag en nacht contact met ons opnemen voor het verwarmen van evenementen.

Zo verwarmen we evenementen

Wij kunnen voor uw evenement een capaciteitsberekening maken, zodat u verzekerd bent van een aangenaam klimaat in de accommodatie gedurende het evenement. U bent dus altijd verzekerd van maatwerk bij het verwarmen van evenementen. Afhankelijk van de benodigde capaciteit kunnen wij elektrische heaters inzetten of een indirect oliegestookte kachel. Een voordeel hiervan is dat deze met een zeer schone en droge lucht de ruimte snel kan verwarmen.

Over Trition en onze dienstverlening

Als onafhankelijk adviesbureau werken wij in opdracht van onder meer verzekeraars, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en particulieren. Naast het verwarmen van evenementen kunnen we ook industrieel verwarmen, verwarmen in de bouw en verwarmen na waterschade.