Onderhoudsmonteur 32-40 uur Den Bosch

  • Regio Den Bosch
  • 32-40

Werken als Onderhoudsmonteur? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie van 32 of 40 uur? Bij Trition zoeken wij een collega die met veel plezier aan slag kan gaan als onderhoudsmonteur. Voor deze functie ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en schoonmaak van onze droog-en klimaatapparatuur.

Dit ga je doen als onderhoudsmonteur

Trition’s droog-en klimaatapparatuur komt vanuit 8 vestigingen naar onze centrale locatie in Den Bosch voor keuring en onderhoud. Denk hierbij aan ventilatoren, heaters, condensdrogers, onderdrukdrogers en airco's. Jij werkt intensief samen met onze magazijnbeheerder om ervoor te zorgen dat onze apparatuur te allen tijde schoon, goedgekeurd en werkend is. Naast het repareren van apparatuur, het vervangen van onderdelen en het oplossen van storingen, ben jij ook verantwoordelijk voor het schoonmaken van apparatuur dat terugkomt van verschillende projecten. Het bijhouden en correct verwerken van informatie in ons warehousesysteem is ook onderdeel van jouw verantwoordelijkheden.

Voor de beste mensen hebben we…

  • Salaris tussen de €2500,- en €2900,- euro per maand afhankelijk van jouw kennis en ervaring,
  • Een functie van 32 uur of 40 uur per week
  • Reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en natuurlijk een pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen en een extra vrije dag op je verjaardag!

Werken bij Trition

Bij Trition krijg je vrijheid en zelfstandigheid in jouw functie en word je aangemoedigd om mee te denken met het bedrijf. Wij vinden het belangrijk om aandacht te hebben voor de mens achter de collega en hechten waarde aan onze bedrijfscultuur. Dit zorgt ervoor dat onze collega's zich graag voor lange tijd aan Trition willen verbinden. Trition is gespecialiseerd in het opsporen, beperken en voorkomen en oplossen van vocht- en watergerelateerde problemen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in een gloednieuw en ruim opgezet pand in Den Bosch en daarnaast hebben wij nog verschillende vestigingen verspreid door het land.

Wie ben jij?

  • Minimaal één jaar ervaring in het technische werkveld
  • Affiniteit met afwisselend werk en goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden
  • Accuraat en verantwoordelijk op de werkvloer.

Solliciteren

Kortom, als jij op zoek bent naar een uitdagende functie als onderhoudsmonteur met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, dan is Trition de ideale werkgever voor jou. Met een competitief salaris, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, pensioenregeling en een prettige bedrijfscultuur biedt Trition alles wat jij nodig hebt voor een succesvolle carrière in de technische sector. Solliciteer vandaag nog en start binnenkort met het onderhoud, reparatie en schoonmaak van onze droog- en klimaatapparatuur!

Terug naar overzicht