Planner/werkvoorbereider m/v

  • Den Bosch
  • 32-40 uur

Als planner/werkvoorbereider bij Trition ben jij er verantwoordelijk voor dat onze medewerkers dagelijks het beste kunnen worden ingezet. Naast het rooster boek jij afspraken in met onze klanten. Ben jij een planner/werkvoorbereider met een geweldig oog voor overzicht? Dan zoeken we jou!

Wat ga doen?  

In deze afwisselende functie als planner/werkvoorbereider schakel jij tussen de medewerkers en managers. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers en bent verantwoordelijk voor het begeleiden en het maken van de personeelsplanning. Daarnaast organiseer jij alle zaken rondom de projecten en zorg je voor de administratieve verwerking hiervan. Jij zorgt dat materialen besteld worden, zet de apparatuur klaar en houdt de voorraden bij. Het externe contact met klanten wordt door jou ook onderhouden, denk hierbij aan het maken van afspraken en voortgangsmeldingen over de projecten. Kortom; jij bent een alleskunner die zowel communicatief als administratief sterk is en alles op rolletjes laat lopen.  
 

Wat wij je bieden

een gezellig team met een fijne werksfeer;
een afwisselende functie voor 32-40 uur per week; geen dag is hetzelfde;
goed salaris tussen de 2500,- en 3200,- euro bruto o.b.v. 40 uur;
26 vakantiedagen en een goede pensioenregeling; 
mogelijkheden om je te ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen; 
ruimte om door te groeien. Trition luistert graag naar jouw ambities. 
 

Jij bent

klantvriendelijke en communicatief sterk; 
gestructureerd en planmatig; jij bent goed in het bewaren van overzicht; 
Flexibel; een 9 tot 5 mentaliteit is niks voor jou; 
mbo denk/werk niveau met aantoonbare ervaring in de binnendienst; 
ervaren met een CRM/ERP systeem en Excel, Word en Outlook; 
goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 
in het bezit van goede topografische kennis. 
 

Waar ga jij werken? 

Trition is een dienstverlenend bedrijf met diverse vestigingen in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het beperken, opsporen en voorkomen van vocht,- water- en klimaatproblematiek. Hierbij bieden wij diensten aan zoals lekdetectie, droogtechniek, bouwkundig onderzoek en klimaatbeheersing.  
Solliciteren
 
Herken jij jezelf al helemaal in deze functie als planner/werkvoorbereider in Den Bosch? Wij leren je graag kennen! Solliciteer en laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.
Terug naar overzicht