Bart van de Liefvoort over zijn werk als Technisch Commercieel Adviseur

Nieuws -

Hij startte als Planner Werkvoorbereiding maar maakte in november 2023 de overtap naar de functie van Technisch Commercieel Adviseur. Bart vertelt over zijn baan bij Trition!

Bart van de Liefvoort over zijn werk als Technisch Commercieel Adviseur

Hij komt uit de transportwereld en werkte bijna 25 jaar bij een logistiek dienstverlener. Van de administratie tot de planning en van klantbezoek tot andere kantoorwerkzaamheden. Tot hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Sinds februari 2023 is Bart van de Liefvoort in dienst bij Trition. Eerst als planner Werkvoorbereiding maar sinds november dit jaar als Technisch Commercieel Adviseur. En dat is een rol die hem zeer goed bevalt.

Een nieuwe functie

“Na jarenlang bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt, zocht ik een nieuwe uitdaging. Ik wilde meer onderweg zijn en een salesfunctie leek me wel wat. Via een recruiter ben ik uiteindelijk bij Trition terechtgekomen. In eerste instantie ben ik aangenomen als Planner Werkvoorbereiding. In die functie nam ik vooral planning voor de afdeling Lekdetectie op me. In ruim 9 maanden tijd heb ik, samen met mijn collega’s, deze afdeling een flink eind omhoog geholpen.” “Ik had het naar mijn zin bij Trition, maar voelde dat de functie nog niet 100% bij me paste. Toen ik de vacature voor Technisch Commercieel Adviseur voorbij zag komen, baalde ik dan ook wel een beetje. Die functie leek perfect voor mij! Gelukkig kon ik dit aangeven bij onze directeur Marc Gouwerok en zo is het balletje gaan rollen. Uiteindelijk heb ik in november 2023 de overstap gemaakt naar mijn nieuwe functie.”

Samen op pad

“Als Technisch Commercieel Adviseur ben ik eigenlijk een vertegenwoordiger voor de afdeling Klimaatbeheersing. Ik bezoek klanten die een aanvraag hebben gedaan voor tijdelijke inzet van klimaatapparatuur en maak een inventarisatie van de wensen en mogelijkheden. Vervolgens stel ik offertes op en zet alles in het werk als klanten daadwerkelijk deze apparatuur willen inhuren. In het verleden is deze rol er wel geweest bij Trition, maar de laatste jaren waren er weinig ontwikkelingen. Toen ik begon, vroeg ik me daarom wel even af hoe ik dit aan zou gaan pakken. Gelukkig waren mijn zorgen nergens voor nodig en is alles vanzelf gaan lopen.” “Ik werk veel samen met mijn collega Cees de Joode, die ook recent de overstap naar de afdeling Klimaatbeheersing maakte. Hij regelt vooral het praktische gedeelte en zorgt er bijvoorbeeld voor dat de klimaatapparatuur goed aangesloten of losgekoppeld wordt. Het is voor ons beiden erg leerzaam om samen op pad te zijn. Die technische kennis had ik zelf bijvoorbeeld nog niet toen ik met deze functie begon. En zo zijn er wel meer dingen die ik nog als uitdaging zie. Alles is natuurlijk nieuw. Maar dat maakt het vooral erg leuk. En natuurlijk is er voldoende ondersteuning vanuit Trition, maar ook van onze partner CS Rental.”

Goed op mijn plek

“Ik heb het enorm naar mijn zin als Technisch Commercieel Adviseur bij Trition. Ik ben veel onderweg en ontmoet veel nieuwe mensen. Ik ben van begin tot eind bij een project betrokken en dat vind ik erg leuk. Momenteel, nu het winterseizoen eraan komt, kom ik vooral bij bouwbedrijven over de vloer. Maar als het straks voorjaar wordt, zullen we ook vaker ingeschakeld worden door bijvoorbeeld industrie – waar vaker gekoeld moet worden. En dan komen er nog allerlei andere leuke opdrachten tussendoor waar we ons in vast kunnen bijten. Trition biedt veel mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Er valt in elk geval nog genoeg te leren.” “Bij Trition bevalt het me erg goed. De sfeer is goed, het is altijd gezellig. We zitten op kantoor niet met heel veel mensen, maar daardoor leer je elkaar juist goed kennen. Dat is wel goed voor de binding.”

Terug naar overzicht