Klimaatbeheersing

Bent u op zoek naar een specialist in tijdelijke projectmatige klimaatbeheersing zoals verwarmen en koelen? Dan bent u bij Trition op de juiste plek. Onze experts zijn door het hele land werkzaam en hebben ruime kennis en ervaring wat betreft koelen en verwarmen. Daarnaast beschikken we over moderne apparatuur op het gebied van klimaatbeheersing. Denk hierbij aan mobiele airconditioners, koelmachines, heaters en boilers. U kunt ons dag en nacht bereiken, ook in het geval van calamiteiten.

Waarom klimaatbeheersing?

Er kunnen allerlei redenen zijn om onze afdeling klimaatbeheersing in te schakelen. Is het buiten tropisch warm? Dan zorgen onze mobiele airconditioners en koelmachines voor verkoeling en een beter werkklimaat. Sta je op de bouw en komt de winter om de hoek kijken? Dan zetten wij heaters neer om het pand te verwarmen. Kortom, met onze oplossingen in klimaatbeheersing kunnen we problemen oplossen en zorgen voor een prettig werkklimaat!
 

Klimaatbeheersing door Trition

Wij werken onder meer in opdracht voor bouwbedrijven en installateurs. Onze dienstverlening op het gebied van klimaatbeheersing omvat onder andere:
 
  • Verwarmen: als noodverwarming of het verwarmen van tijdelijke locaties bijvoorbeeld.
  • Verwarmen in de bouw: met indirect gestookte heaters zorgen we voor een betere kwaliteit van de afbouwwerkzaamheden.
  • Industrieel verbouwen: uitval van een cv-systeem of tijdelijke behoefte aan warmte? Wij kunnen zelfs grote bedrijfshallen en productieruimtes (tijdelijk) verwarmen.
  • Verwarmen van evenementen: feesttenten, evenementenhallen en paviljoens voor feesten, vergaderingen en conferenties kunnen we op maat verwarmen.
  • Koelen: met mobiele airconditioners en koelmachines zorgen we voor de nodige verkoeling in o.a. datacenters en kantoorgebouwen.

Vraag onze productcatalogus aan

In de digitale productcatalogus ‘De kracht van specialisten’ vindt u uitgebreide informatie over onze diensten op het gebied van klimaatbeheersing. U haalt hiermee alle informatie in huis om een goede keuze te maken uit het aanbod. Klik hier om de catalogus aan te vragen. U kunt ook via onze website direct een offerte opvragen voor de huur van één van onze machines. Ga hiervoor naar onze verhuurpagina
 

Meer informatie over klimaatbeheersing?

Wanneer u meer wilt weten over klimaatbeheersing, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze specialisten bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden en geven antwoord op al uw vragen. Is er sprake van een calamiteit en heeft u ons zo snel mogelijk nodig? Belt u dan met 0800-874 84 66. U kunt ons dag en nacht bereiken. Wij zijn er voor u als u ons nodig heeft.
 

Trition is meer dan enkel klimaatbeheersing

Wij zijn specialist op het gebied van klimaatbeheersing. Maar dat is niet de enige dienst waarin wij ons onderscheiden. Naast klimaatbeheersing kunt u bij Trition ook terecht voor: