Klimaatbeheersing

Bent u op zoek naar een specialist in tijdelijke projectmatige klimaatbeheersing, zoals drogen, verwarmen en koelen? Dan bent u bij Trition hiervoor op de juiste plek. Wij zijn landelijk werkzaam in zowel de schademarkt als bij nieuwbouw, renovatie en verbouw. Onze experts hebben ruime kennis en ervaring en beschikken over moderne apparatuur op het gebied van klimaatbeheersing. Denkt u hierbij aan bouwdrogers, heaters, ventilatoren en luchtbevochtigers. U kunt ons dag en nacht bereiken, ook in het geval van calamiteiten.

Waarom klimaatbeheersing?

Er kunnen allerlei redenen zijn om van onze afdeling klimaatbeheersing gebruik te maken. Heeft u te maken gehad met waterschade? Dan biedt droogapparatuur de uitkomst. Is het buiten tropisch warm? Dan zorgen onze mobiele airconditioners voor verkoeling en een beter werkklimaat. Wanneer de lucht te droog is, kan dit leiden tot statische elektriciteit. Met luchtbevochtigers kunnen we dit voorkomen. Kortom, met onze oplossingen in klimaatbeheersing kunnen we problemen oplossen en zorgen voor een prettig werkklimaat!

Over Trition en onze dienstverlening

Wij werken onder meer in opdracht van verzekeraars, expertisebureaus, intermediairs, vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren (VvE), bouwbedrijven, installatiebedrijven en particulieren. Onze dienstverlening op het gebied van klimaatbeheersing omvat onder andere:

  • Droogtechniek: onze totale dienstverlening na waterschade om verdere schades te voorkomen
  • Verwarming: als noodverwarming of het verwarmen van tijdelijke locaties bijvoorbeeld
  • Koeling: mobiele airconditioners zorgen voor de nodige verkoeling
  • Bevochtiging: het verhogen van de luchtvochtigheid om statische elektriciteit te voorkomen
  • Ventilatie: het versnellen van het droogproces, het verdrijven van schadelijke dampen en het verplaatsen van warme of koele lucht
  • Verschillende vochtmetingen: bij het monitoren van een droogproces of bij een vochtprobleem

Productcatalogus 'De kracht van specialisten'

In de digitale productcatalogus ‘De kracht van specialisten’ vindt u uitgebreide informatie over onze diensten. U heeft hiermee alle informatie in huis om een goede keuze te maken uit het aanbod. Klik hier om deze catalogus aan te vragen.

Wilt u meer informatie?

Wanneer u meer wilt weten over klimaatbeheersing, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze specialisten bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden en geven antwoord op al uw vragen. Is er sprake van een calamiteit en heeft u ons zo snel mogelijk nodig? Belt u dan met 0800-874 84 66. U kunt ons dag en nacht bereiken. Wij zijn er voor u als u ons nodig heeft.