Traceren leidingen

Wanneer er in de grond geboord moet worden, is het belangrijk om te weten waar vloerverwarmingslagen, waterleidingen of afvoeren liggen. Op die manier kunt u voorkomen dat deze doorboord worden. De professionals van Trition kunnen u helpen om de bestaande ondergrondse infrastructuur in kaart te brengen en traceren leidingen heel nauwkeurig voor u. Dit is aan te raden, omdat ook tekeningen van netbeheerders niet altijd betrouwbaar zijn. Onze metingen zijn dat zeker wel.

Zo traceren we de leidingen

De ervaren experts van Trition beschikken over de juiste, hoogwaardige meetapparatuur om het verloop van leidingen te bepalen. Daardoor beperkt u het risico dat er door een leiding wordt geboord en of wordt doorgezaagd. Dankzij de moderne technieken en de juiste kennis kunnen we tot de millimeter nauwkeurig leidingen traceren. Tevens kunnen we de diepte bepalen. Dit alles doen we zonder hak- en breekwerk. U krijgt een heldere rapportage van ons, zodat u verder kunt. Wij traceren deze leidingen:

  • Waterleiding
  • Cv-leiding
  • Afvoerleiding

Over Trition en onze andere diensten

Wij werken in opdracht van onder meer verzekeraars, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en particulieren. Naast het traceren van leidingen kunnen we ook lekkages opsporen in bijvoorbeeld cv-installaties, zwembaden of afvoerleidingen. Verder kunt u ons inschakelen voor gasdetectie en rioolinspectie. Kortom, u kunt bij ons terecht voor een breed scala aan diensten.