Specialist in het herstellen van vocht- en waterschades

Trition is een dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in het opsporen, beperken en voorkomen van water, vocht en klimaat gerelateerde problemen. Met meerdere vestigingen in het land garanderen wij een landelijke dekking. Onze vakkundige en goed opgeleide medewerkers van de afdelingen: Droogtechniek, Lekdetectie, Bouwkundig onderzoek en Klimaatbeheersing staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Trition hecht grote waarde aan partnership. U kunt op ons vertrouwen als hoogwaardig gespecialiseerde dienstverlener. Bij veel opdrachten is er sprake van tegengestelde belangen. Vaak wordt een van de betrokken partijen voor de herstelkosten aansprakelijk gesteld. Het onafhankelijk vaststellen van de schadeoorzaak is daarom van groot belang. Volledig onafhankelijk voeren wij een integer onderzoek uit.

Het leveren van kwaliteit staat voorop. De kwaliteit van onze dienstenverlening wordt op verschillende manieren geborgd. Zo volgen onze medewerkers regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, delen zij ervaringen uit de dagelijkse praktijk en beschikken zij over jarenlange ervaring. Daarbij zijn wij continu op zoek naar verbeterde technieken en apparatuur.

De geleverde kwaliteit toetsen wij middels klanttevredenheidsonderzoeken. Hiermee krijgen wij inzicht in de wensen van onze klanten en zijn wij in staat om hier snel op in te spelen. Bij het leveren van een hoge kwaliteit staan een snelle reactietijd, een korte doorlooptijd en een hoge klanttevredenheid centraal.