Bouwkundig onderzoek

Ook voor bouwkundig onderzoek zit u goed bij Trition. Onze specialisten beschikken over een unieke combinatie van bouwkundige kennis, moderne technieken en een oplossingsgerichte instelling. Zij doen voor u gedegen onderzoek naar bijvoorbeeld lekkages, het binnenklimaat of vochtproblemen. Daarna maken ze een gedegen analyse en voorzien zij u van passend advies. Ons doel is u altijd te helpen met het vinden van de beste oplossing. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een aantal specialismen, zoals een dieptevochtmeting en een stroefheidsmeting.

Waarom een bouwkundig onderzoek?

U kunt allerlei redenen hebben voor een bouwkundig onderzoek. Wanneer er vocht- en schimmelproblemen zijn, is het raadzaam om onderzoek te doen naar de oorzaak hiervan om zodoende het probleem aan te pakken. Voor woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren (VvE) is het goed om te weten wat de conditie van een pand is. Op basis daarvan kan een meerjarenonderhoudsplanning opgesteld worden. Dit kan veel problemen voorkomen. Echter kan een bouwkundig onderzoek ook helpen om energieverlies in kaart te brengen.

Over Trition en onze dienstverlening

Wij werken onder meer in opdracht van verzekeraars, expertisebureaus, intermediairs, vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren (VvE), bouwbedrijven, installatiebedrijven en particulieren. Onze dienstverlening bij een bouwkundig onderzoek omvat onder andere:

  • Binnenklimaat onderzoek: onderzoek uitvoeren naar de kwaliteit van het binnenklimaat
  • Bouwkundig onderzoek: onder meer het uitvoeren van gebouwinspecties en onderzoek naar scheuren
  • Thermografisch onderzoek: zoals onderzoek naar energieverlies en gebouwenthermografie
  • Onderzoek daklekkage: het opsporen van lekkages op (platte) daken en preventief onderzoek
  • Conditiemetingen en meerjarenonderhoudsplanningen: geven inzicht in de conditie van vastgoed
  • Onze specialismen: zoals een dieptevochtmeter, een formaldehydemeter, een stroefheidsmeter