Klimaatmetingen

Meten is weten! Dit geldt zeker voor klimaatmetingen, omdat een goed en gezond binnenklimaat van groot belang is voor het welzijn van uzelf en uw werknemers. Veelal leidt een slecht binnenklimaat tot gezondheidsklachten, waardoor ziekteverzuim of een onprettig leefklimaat kan ontstaan. Voorkom dit en schakel de ervaren professionals van Trition in. Wij voeren met moderne technieken klimaatmetingen uit om onderzoek te doen naar het binnenklimaat. U krijgt een uitgebreid rapport en advies om eventuele problemen op te lossen.

Waarom preventief controleren?

Het is ook mogelijk om het binnenmilieu preventief te controleren op gebreken. Hierdoor verkleint u de kans op gezondheidsklachten in woningen, kantoren en gebouwen en kunt u deze voor de toekomst voorkomen. Een bijkomend voordeel is dat een gezond binnenmilieu leidt tot een hogere arbeidsproductiviteit. Wij voeren regelmatig preventieve klimaatmetingen uit in opdracht van bijvoorbeeld woningbouwverenigingen en bouwbedrijven.

Wat meten we bij klimaatmetingen?

Bij klimaatmetingen maken onze specialisten gebruik van geavanceerde meetapparatuur. Die meten onder andere de volgende waarden:

  • Temperatuur
  • Luchtvochtigheid
  • CO2-niveau
  • CO-niveau
  • Ventilatie