Rioolinspectie

Iedere woning heeft meerdere gebruikstoestellen (zoals douche, ligbad en wastafel) die aangesloten zijn op een afvoer. Al deze leidingen zijn aangesloten op het gemeenteriool. Heeft u last van borrelende of slecht weglopende afvoeren van bijvoorbeeld wastafel, douche of bad? Mogelijk is er sprake van een probleem in de afvoer of riolering van uw woning. Trition kan dan een rioolinspectie uitvoeren. Bij spoedgevallen zijn we al binnen enkele uren ter plaatse om te zorgen voor een oplossing. Zo kunt u snel weer gebruikmaken van uw toilet, wastafel of douche.

Zo werkt onze rioolinspectie

Voor dit onderzoek zijn onze experts uitgerust met de modernste technieken, zoals (riool)camera’s met traceerbare kop en camera’s. Daarmee kunnen ze ook beelden opnemen. Daarnaast kunnen we een lekkage in de riolering opsporen met behulp van speciale kleurstof of het uitvoeren van een rookproef. We bieden onze bevindingen aan in een duidelijke rapportage. Vraag onze specialisten in rioolinspectie naar de mogelijkheden.

Over Trition en lekdetectie

Wij werken in opdracht van onder meer verzekeraars, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en particulieren. Naast rioolinspectie kunt u bij ons ook terecht voor lekdetectie, bijvoorbeeld aan uw waterleiding of afvoerleiding. Hierbij kunt u denken aan lekkages bij de keuken, condensafvoer of hemelwaterafvoer. In dit geval is lekdetectie vaak voldoende. Gaat het om lekkages of afwijkingen in de hoofdriolering, dan is rioolinspectie vaak noodzakelijk. Hetzelfde geldt voor leidingen met een diameter van 75 mm. Wij vragen niet van u dat u precies weet of het om lekdetectie of rioolinspectie gaat. Onze experts zullen u hier ter plaatse meer over vertellen als zij de situatie bekijken.