Mobiele airco huren

Heeft u snel een mobiele airco nodig, bijvoorbeeld omdat één van uw installaties plots is uitgevallen? Bij Trition kunt u snel en gemakkelijk verschillende soorten airco’s huren. Ook in tijden van extreme warmte kunnen wij u voorzien van de juiste middelen om bijvoorbeeld uw kantoor of serverruimte te koelen. Het is in zulke situaties belangrijk om voor uw werknemers het juiste werkklimaat te creëren om hun productiviteit te bevorderen. Wat uw koelingsprobleem ook is, wij hebben de gepaste oplossing voor u. 

Koelen door Trition

Wij werken in opdracht van onder meer installateurs en bouwbedrijven. U kunt bij ons bijvoorbeeld een airco of koeling huren om een evenement te verkoelen of uw kantoorgebouw. Daarnaast maken we capaciteitsberekeningen, zodat u altijd voldoende airco’s heeft. We denken graag met u mee en geven advies op maat. Op het gebied van verkoelen, hebben wij onder andere airco’s en koelers voor: 
 
  • Datacenters: koelen van testomgeving, aanvullende koelcapaciteit of in geval van een calamiteit of storing.
  • Kantoorgebouwen: aanvullende capaciteit bij extreme warmte, gecompartimenteerd bij kleinere gebieden, bij uitval gebouwbeheerssysteem GBH.
  • Evenementen: koelen van terrassen door middel van verdampingkoelers, tenten door middel van chillers, uitblaas-units en rooftops, hallen door middel van chillers en uitblaas-units.

Ontdek welke airco’s en koelingen u kunt huren

In de digitale productcatalogus ‘De kracht van specialisten’ vindt u uitgebreide informatie over onze diensten op het gebied van koelen. U haalt hiermee alle informatie in huis om een goede keuze te maken uit het aanbod. Klik hier om de catalogus aan te vragen. U kunt ook via onze website direct een offerte opvragen voor de huur van één van onze machines. Ga hiervoor naar onze verhuurpagina
 

Meer informatie over het huren van mobiele airco’s?

Wilt u meer weten over koelen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden en geven antwoord op al uw vragen. Is er sprake van een calamiteit en heeft u ons zo snel mogelijk nodig? Belt u dan met 0800-874 84 66 of vul ons contactformulier in. U kunt ons dag en nacht bereiken. Wij zijn er voor u als u ons nodig heeft.  
 

Trition is meer dan enkel de verhuur van mobiele airco’s

Wij zijn specialist op het gebied van koelen. Maar dat is niet de enige dienst waarin wij ons onderscheiden. Naast koelen kunt u bij Trition ook terecht voor: