Industriële verwarming huren

Op zoek naar een industriële verwarming om een grote ruimte te verwarmen? Of uw cv-installatie nu onverwachts is uitgevallen of u tijdelijk warmte nodig hebt voor een productieproces, bij Trition bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons kachels en boilers huren die in een mum van tijd uw bedrijfsruimte, loods of productiehal verwarmt. Voor elke situatie hebben wij de geschikte verwarming of boiler.

Moeiteloos grote ruimte verwarmen

Voor het (tijdelijk) industrieel verwarmen van grote ruimtes voor de meest uiteenlopende projecten hebben we indirect gestookte kachels met verschillende capaciteiten. Deze kachels hebben een hoog rendement en beschikken over een krachtige ventilator. Hierdoor zorgen ze voor een snelle verwarming van de noodzakelijke ruimtes. De schone en droge lucht wordt via slangen en hulpstukken getransporteerd naar de te verwarmen delen van het gebouw. Daarnaast kunt u bij ons ook elektrische kachels huren. Deze zijn geschikt voor kleinere projecten of voor het industrieel verwarmen van afzonderlijke ruimtes.
 

Trition is meer dan enkel de verhuur van industriële verwarmingen

Naast dat u bij ons een groot assortiment aan industriële verwarmingen kunt huren, kunt u bij ons ook altijd terecht voor advies. Wij helpen graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw verwarmingsprobleem. Maar ook voor een capaciteitsberekening kunt u ons altijd benaderen.
 
We werken onder meer in opdracht van bouwbedrijven en installateurs.
 
Naast verwarmen kunt u bij Trition ook terecht voor:
 

Ontdek welke industriële verwarming u kunt huren

In de digitale productcatalogus ‘De kracht van specialisten’ vindt u uitgebreide informatie over onze industriële verwarmingen en diensten op het gebied van industrieel verwarmen. U haalt hiermee alle informatie in huis om een goede keuze te maken uit het aanbod. Klik hier om de catalogus aan te vragen. U kunt ook via onze website direct een offerte opvragen voor de huur van één van onze machines. Ga hiervoor naar onze verhuurpagina.
 

Meer informatie over het huren van een industriële verwarming?

Wanneer u meer wilt weten over onze industriële verwarmingen en diensten, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze specialisten bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden en geven antwoord op al uw vragen. Is er sprake van een calamiteit en heeft u ons zo snel mogelijk nodig? Bel dan met 0800-874 84 66. Hier kunt u ons dag en nacht bereiken.