Drogen van plafonds

Na een waterschade, maar ook bij renovatie, verbouwing of nieuwbouw is het van groot belang dat plafonds voldoende droog zijn, voordat stuc- en schilderwerk worden aangebracht. Dat verbetert de kwaliteit van de afwerking. Het voorkomt tevens problemen in de toekomst. U kunt Trition inschakelen voor het drogen van plafonds op vakkundige wijze. Voor spoedgevallen zijn we dag en nacht bereikbaar op 0800-874 84 66. Wij zorgen ervoor dat uw probleem snel wordt opgelost!

Wat zijn de risico’s van natte of vochtige wanden?

Wanneer u geen aandacht besteedt aan het drogen van de plafonds, dan kan dit vervelende gevolgen hebben. Denkt u hierbij aan:

  • Schimmelvorming
  • Onthechting van het stucwerk
  • Afbladeren van schilderwerk/verflagen
  • Het ontstaan van vochtplekken
  • Afname isolatiewaarde (zowel thermisch als akoestisch)

Zo drogen wij plafonds

Wij drogen plafonds met behulp van de modernste technieken, zoals condensdrogers met infrarood element. Op deze manier kunnen we de plafonds snel en gecontroleerd drogen. Eventuele schade wordt zo snel hersteld. Ook lopen renovatie, verbouw en nieuwbouw geen vertraging op. Voor, tijdens en na het drogen van de wanden houden we de voortgang continu in de gaten door vochtmetingen uit te voeren. Zo kunnen we het droogproces op tijd bijsturen voor het beste resultaat en de kortste droogtijd.