Stankoverlast opsporen

Stankoverlast of geurhinder kan diverse oorzaken hebben. Een van de mogelijke boosdoeners is het riool of de afvoer. Vervelende geuren wilt u het liefste zo snel mogelijk verhelpen, omdat dit ook kan leiden tot gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, stress, braakneigingen, hoestbuien en een verstoorde ademhaling. De experts van Trition begrijpen dit en komen snel bij u langs om de oorzaak van de stankoverlast op te sporen. Ze denken actief mee over een oplossing, zodat u snel van de stank verlost bent.

Zo sporen we stankoverlast op

Voor dit onderzoek zijn we onder andere uitgerust met de modernste (riool)camera’s met traceerbare kop en camera’s. Daarmee kunnen we ook beelden opnemen. Onze specialisten kunnen ook een rookmachine gebruiken om daarmee eventuele gebreken vast te stellen. Onze bevindingen rond de stankoverlast bieden we aan in een duidelijke rapportage. 

Over Trition en onze andere diensten

Wij werken in opdracht van onder meer verzekeraars, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en particulieren. Naast het opsporen van stankoverlast, kunnen we ook lekkages opsporen en leidingen traceren. Ook gasdetectie en rioolinspectie behoort tot de mogelijkheden. Onze professionals vertellen u hier graag meer over.