Drogen van dakisolatie

Waterschade kan veroorzaakt worden door een daklekkage, maar er kan ook water in het dak binnendringen als gevolg van een renovatie, verbouwing of nieuwbouw. Wat de oorzaak ook is, u zult de isolatielagen snel en vakkundig moeten laten drogen. Nat isolatiemateriaal verliest namelijk een groot deel van de isolatiewaarde en dat wilt u uiteraard niet. Gelukkig kunnen de vakmensen van Trition u dan bijstaan. Wij drogen de dakisolatie snel en voorkomen zo verdere schade. Daarom zijn we bij een calamiteit snel ter plaatse en kunt u ons dag en nacht bellen.

Voorkom ernstige gevolgen

Het is altijd raadzaam om te letten op het drogen van dakisolatie. Wanneer dit niet gebeurt, dan leiden daklekkages niet alleen tot schade aan het dak zelf, maar ook tot schade aan de gehele constructie of het gebouw. In het uiterste geval kan totale vervanging van het dak en de onderliggende isolatie nodig zijn. Dit brengt natuurlijk onnodige hoge kosten met zich mee. Onze specialisten bekijken uw situatie en kunnen naast het drogen van dakisolatie ook wanden en vloeren drogen. Daarnaast geven ze u graag advies om daklekkage in de toekomst te voorkomen.

Zo drogen wij dakisolatie

Trition heeft ruime ervaring in het specialistisch drogen van dakisolatie in platte daken. Daardoor blijft het dak behouden, is vervanging niet nodig en vallen de kosten lager uit. Onze specialisten beschikken over geavanceerde droogapparatuur met daarin infrarood elementen. Hiermee kunnen daken snel en op een gecontroleerde manier worden gedroogd. Wij drogen dakisolatie bij woningbouw en utiliteitsbouw. Dit doen we in opdracht van onder meer verzekeringsmaatschappijen, dakdekkers, bouwbedrijven, installatiebedrijven, vastgoedeigenaren en particulieren.