Elektrothermografie

Voor het onderhoudspersoneel is het zeer belangrijk om een kloppend beeld te hebben van de elektrotechnische installatie en de conditie ervan. Nu zijn er een aantal gebruikelijke methodes voor het onderhoud die ervoor zorgen dat de staat van de installatie goed blijft. U kunt hierbij denken aan het regelmatig vervangen van gevoelige onderdelen en het controleren van schroefverbindingen. Gericht thermografisch onderzoek, ook wel elektrothermografie, door vakmensen van Trition biedt dan uitkomst.

Wat zijn de voordelen van elektrothermografie?

Doordat u preventief op zoek gaat naar mogelijke problemen, kunt u grote problemen voorkomen. Dat brengt al een kostenbesparing met zich mee. Daarnaast hoeft het arbeidsproces niet stilgelegd te worden. Ook dit bespaart veel kosten. Elektrothermografie kent dus veel voordelen en zorgt ervoor dat de elektrotechnische installatie in topconditie blijft.

Over Trition en elektrothermografie

Medewerkers van Trition die zich bezighouden met elektrothermografie zijn allemaal Level 1 opgeleid en kennen de juiste procedures. Zij beschikken ook nog eens over moderne apparatuur, zoals hoogwaardige infraroodcamera’s. Daarmee kunnen ze gedegen onderzoek doen. Waar nodig, doen ze aanvullend onderzoek. Alle bevindingen krijgt u van ons in een uitgebreide en heldere rapportage. Zo weet u wat er na de elektrothermografie nog moet gebeuren.