Thermografie voor de industrie

Metingen met infrarood, ook wel thermografie, worden steeds vaker gebruikt. Het is vooral populair als het gaat om de verhoging van de beschikbaarheid van toestellen of apparatuur en de daling van onderhoud. Thermografie is voor de industrie met name interessant, omdat het legt het productieproces niet stil. Dat bespaart veel kosten. Experts van Trition komen graag bij u langs voor een gedegen onderzoek naar thermografie voor de industrie.

Voordelen van thermografie in de industrie

Het voordeel van deze techniek is dat het kan worden toegepast tijdens het bedrijfsproces. Ook kunt u veel geld besparen, doordat gebreken op tijd zichtbaar zijn. Thermografie kan in de industrie ook ingezet worden voor de controle en documentatie van thermische verliezen, voor preventief onderhoud of voor de kwaliteitscontrole van isolatiewerkzaamheden. Een laatste voordeel van thermografie voor de industrie is dat niet alleen de elektrotechnische installaties worden gecontroleerd. We kijken ook naar mechanische delen die gevoelig zijn voor slijtage.

Over thermografie in de industrie

Alle professionals van Trition die zich bezighouden met thermografie voor de industrie zijn allemaal Level 1 opgeleid. Zij kennen de te volgen procedures en werken met hoogwaardige apparatuur en infraroodcamera’s. Daarmee kunnen ze gedegen onderzoek doen. Wanneer de situatie daar om vraagt, doen ze aanvullend onderzoek. U krijgt alle bevindingen van onze thermografie voor uw industrie in een uitgebreide en heldere rapportage gepresenteerd.