Conditiemetingen en meerjarenonderhoudsplanningen

Optimaliseer je gebouwbeheer met conditiemetingen en meerjarenonderhoudsplanningen van Trition. Voorkom onnodig verval en potentiële vervolgschade door te vertrouwen op onze planmatige aanpak. Onze experts staan klaar om je te helpen de huidige staat van je gebouw te beoordelen en strategische onderhoudsbeslissingen te nemen.

Diepgaande conditiemetingen

Met onze conditiemetingen krijg je waardevol inzicht in zowel de bouwkundige als installatietechnische kwaliteit van je gebouw. Onze specialisten voeren een grondige visuele inspectie uit, waarbij ze de geldende technische normen en eisen afstemmen op het bouwjaar en de bouwwijze. Al onze conditiemetingen worden nauwkeurig uitgevoerd volgens de norm NEN 2767, wat garant staat voor een objectieve en uniforme meting.

Slimme meerjarenonderhoudsplanningen

De resultaten van onze conditiemetingen vormen de basis voor het opstellen van een strategische meerjarenonderhoudsplanning. Door de technische staat en/of onderhoudstoestand van je gebouw vast te leggen, kun je potentiële risico's identificeren en kosten besparen op onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Deze doordachte aanpak helpt je het startjaar van het onderhoud globaal te bepalen, terwijl gedetailleerde gebouwinspecties het exacte uitvoeringsmoment aangeven.

Trition's betrouwbare dienstverlening

Onze experts werken samen met verzekeraars, expertisebureaus, vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, VvE's, bouwbedrijven, installatiebedrijven en particulieren om hoogwaardige conditiemetingen en meerjarenonderhoudsplanningen te leveren. Als onafhankelijk adviesbureau bieden wij betrouwbaar en objectief advies, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen voor de lange termijn. Trition staat voor duurzaamheid en efficiëntie in gebouwbeheer. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en professionele dienstverlening.