Thermografie gebouwen

Is er sprake van vochtschade of lekkages in woningen, kantoren of bedrijfspanden? Dan kan thermografie in deze gebouwen uitkomst bieden. Met deze methode kan de oorzaak van de schade bepaald worden. Hierbij kunt u denken aan het opsporen van lekkages aan daken, optrekkend vocht of vochtdoorslag door muren en lekkages in kelders en souterrains. Bij Trition werken ervaren specialisten met een bouwkundige achtergrond, die voor u thermografisch onderzoek in gebouwen kunnen doen.

Gebouwthermografie in combinatie met binnenklimaat onderzoek

Gebouwthermografie wordt ook uitgevoerd in combinatie met binnenklimaat onderzoek. Bij klachten zoals condensatie, tocht en schimmelvorming kan thermografie worden ingezet in combinatie met andere aanvullende technieken zodat een goed advies gegeven kan worden over hoe het probleem te verhelpen. Op deze manier verkrijgen we een compleet beeld en kunnen we u op de juiste manier helpen.

Over thermografie voor gebouwen

Voor een doeltreffend onderzoek maakt Trition gebruik van de modernste infraroodcamera’s voor thermografie. Al onze medewerkers in dit vakgebied zijn Level 1 opgeleid. Zij kennen de te volgen procedures. Aan de hand van de uitslag van het thermografisch (en eventuele andere) onderzoek(en) stellen ze een rapport op. Hierin vindt u helder beschreven welke maatregelen nodig zijn om de problemen op de lossen en in de toekomst te voorkomen.