Riooltechnisch onderzoek

Ervaart u problemen in en rondom de riolering? Gaat het om stankoverlast, een verminderde afvoer, lekkages of hemelwaterafvoeren met onderdruk in een kantoorgebouw of woonhuis? Dan kunnen de experts van Trition een riooltechnisch onderzoek uitvoeren om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Rioolproblemen kunnen leiden tot verzakking, scheurvorming of vuilophoping. Dit is niet alleen storend, maar kan ook grote overlast veroorzaken. Grijp op tijd in en laat onze specialisten een riooltechnisch onderzoek voor u uitvoeren.

Wat houdt riooltechnisch onderzoek in?

Bij riooltechnisch onderzoek gebruiken onze ervaren specialisten diverse moderne technieken om het riool te inspecteren. U kunt hierbij denken aan camera-inspectie en rookgasinspectie. Onze ervaren specialisten combineren zelfs meerdere methoden om zo het beste resultaat te krijgen. Dat wat de camera’s opnemen bij het riooltechnisch onderzoek, kunnen we ook op dvd erbij leveren. Op die manier krijgt u een volledige rapportage, waarmee u in staat bent het probleem op te (laten) lossen.

Over Trition en bouwkundig onderzoek

Wij werken onder meer in opdracht van verzekeraars, expertisebureaus, intermediairs, vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren (VvE), bouwbedrijven, installatiebedrijven en particulieren. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel riooltechnisch onderzoek. U kunt ons ook inschakelen voor bouwkundig onderzoek, thermografisch onderzoek, onderzoek naar daklekkage en conditiemetingen.