Zwembad lekkage

Lekkages in zwembaden zijn niet alleen vervelend, maar kosten bovendien erg veel geld. U verbruikt immers veel water en de stookkosten nemen fors toe. Daarnaast kan een lekkage de bouwkundige constructie van het pand aantasten. Dit brengt weer diverse risico’s met zich mee, zo kan het zandpakket wegspoelen, de staalconstructie aangetast worden of er kunnen problemen ontstaan met de wapening van een constructiedeel. Voorkom ergere problemen en vraag de professionals van Trition om een bouwkundig onderzoek bij zwembadlekkage.

Vaak eerst lekdetectie

Trition kan zwembadlekkages nauwkeurig voor u opsporen, zodat herstelwerk gericht plaats kan vinden. Om problemen met het leidingwerk van het zwembad uit te sluiten, zullen we vaak eerst een lekdetectie uitvoeren. Wanneer er in het leidingwerk geen afwijkingen worden geconstateerd, is het mogelijk om de lekkage bouwkundig te laten onderzoeken. In alle gevallen proberen we onnodig hak- en breekwerk te voorkomen. Dat beperkt verdere schade en overlast.

Over het bouwkundig onderzoek naar zwembadlekkage

Al onze specialisten zijn goed opgeleid, hebben jaren ervaring en beschikken over geavanceerde apparatuur. Met deze hoogwaardige meetapparatuur wordt het probleem in de schil van het zwembad onderzocht. Zo kunnen oorzaken van problemen achterhaald worden. Na het bouwkundig onderzoek naar de zwembadlekkage krijgt u een heldere rapportage. U kunt de lekkage dan door een specialist laten herstellen.