Met onze droogtechniek uw vochtprobleem verholpen

Heeft u een expert nodig die u helpt met (het drogen) van een vochtprobleem? Trition biedt u professionals met verstand van de juiste droogtechniek. Zij weten altijd de best passende oplossing voor ieder vochtprobleem te vinden.

Denk hierbij aan het drogen na waterschade door brand, lekkage of overstroming. Of heeft u last van vocht in uw vloer, muur of dak? Ook zijn wij droogspecialist in HCL drogen en het drogen tijdens de (af)bouwfase in de bouw of industrie (bouwdroging). In combinatie met de juiste ventilatietechnieken kunnen we de droogtermijnen sterk verkorten. Daarmee bespaart u de nodige kosten en kunnen we overlast zoveel mogelijk voorkomen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en komen zo snel mogelijk bij u langs.

Meer over onze droogtechniek

Onze specialisten beschikken over de meest innovatieve en specialistische droogapparatuur. Zo kunnen zij aan alle specifieke eisen en probleemstellingen voldoen. Vaak maken ze daarbij gebruik van een condenstechniek met een in- en uitschakelbaar infrarood verwarmingselement. Deze droogtechniek biedt veel voordelen:

  • Laag in energieverbruik
  • Inzetbaar bij zeer uiteenlopende temperaturen
  • Gericht kunnen sturen van proceslucht
  • Voorkomen van scheuren door droging
  • Grote drogingscapaciteit

Over Trition en onze droogtechniek

Wij werken in opdracht van onder meer verzekeraars, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en particulieren. Onze experts zetten hun ervaring met droogtechniek bijvoorbeeld in bij:

Trition is dé droogspecialist. Kunnen wij u helpen met het verwijderen van vocht uit huis of pand? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.