Drogen na waterschade

Heb je een expert nodig die je helpt met het drogen van een vochtige ruimte? Trition biedt professionals met verstand van de juiste droogtechniek. Welke droogmachine is geschikt voor jouw waterschade? Trition weet exact welk droogapparaat optimaal presteert in jouw situatie. Zo vinden we altijd de beste oplossing voor je vochtprobleem.

Denk hierbij aan het drogen na waterschade door brand, lekkage of overstroming. Of heb je last van vocht in uw vloer, muur of dak? Ook zijn wij droogspecialist in HCL drogen en het inzetten van bouwdrogers tijdens de (af)bouwfase in de bouw of industrie (bouwdroging). In combinatie met de juiste ventilatietechnieken kunnen we de droogtermijnen sterk verkorten. Daarmee bespaar je de nodige kosten en kunnen we overlast zoveel mogelijk voorkomen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en komen zo snel mogelijk bij je langs.

Droogapparatuur plaatsen en ons specialisme

Onze specialisten beschikken over de meest innovatieve en specialistische droogapparatuur. Zo kunnen zij aan alle specifieke eisen en probleemstellingen voldoen. Vaak maken ze daarbij gebruik van een condenstechniek met een in- en uitschakelbaar infrarood verwarmingselement. Deze droogtechniek biedt veel voordelen:

  • Laag in energieverbruik
  • Inzetbaar bij zeer uiteenlopende temperaturen
  • Gericht kunnen sturen van proceslucht
  • Voorkomen van scheuren door droging
  • Grote drogingscapaciteit

Waterschades drogen in verschillende ruimtes

Wij werken in opdracht van onder meer verzekeraars, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en particulieren. Onze experts zetten hun ervaring met droogtechniek bijvoorbeeld in bij:

Trition is dé droogspecialist. Kunnen wij je helpen met het verwijderen van vocht uit huis of pand? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.