Verwarmen

Een van onze specialiteiten op het gebied van klimaatbeheersing is verwarmen. Dit doen wij op allerlei verschillende locaties, van kantoorpanden tot op de bouw. Hiervoor kunt u bij ons bijvoorbeeld een kachel huren, of een boiler. Deze hebben wij zowel elektrisch als diesel gestookt, met diverse capaciteiten om uw locatie te verwarmen. Wij laten u niet in de kou staan!

Verwarmen door Trition

Wij werken in opdracht van onder meer bouwbedrijven en installateurs. U kunt bij ons ook een boiler of kachel huren om bijvoorbeeld een evenement, AZC of GGD-testlocatie te verwarmen. Daarnaast maken we capaciteitsberekeningen, zodat u altijd voldoende verwarming heeft. We geven graag advies op maat en denken graag met u mee. Op het gebied van verwarmen omvat onze dienstverlening onder andere:
 
  • Verwarmen in de bouw: hiervoor zetten we vaak indirect gestookte heaters met diverse capaciteiten in. Daarbij maken we vooraf een volledige capaciteitsberekening zodat de bouwlocatie op wens verwarmd wordt. Verwarming in de bouw leidt tot een betere kwaliteit van de afbouwwerkzaamheden. Daarnaast kan vorstverlet worden voorkomen. Daarnaast kunnen wij ook boilers aansluiten op reeds aanwezige vloerverwarming, zodat de vloer sneller droogt. Dit kan zowel bij een zandcement- als anhydrietvloeren.
  • Industrieel verwarmen: uitval van een cv-systeem of tijdelijke behoefte aan warmte? Wij kunnen zelfs grote bedrijfshallen en productieruimtes (tijdelijk) verwarmen.
  • Verwarmen van evenementen:  onze verwarming kan ook worden ingezet voor evenementen. Feesttenten, evenementenhallen en paviljoens voor feesten kunnen we op maat verwarmen. 

Ontdek welke verwarming u kunt huren

In de digitale productcatalogus ‘De kracht van specialisten’ vindt u uitgebreide informatie over onze diensten op het gebied van verwarmen. U haalt hiermee alle informatie in huis om een goede keuze te maken uit het aanbod. Klik hier om de catalogus aan te vragen. U kunt ook via onze website direct een offerte opvragen voor de huur van één van onze machines. Ga hiervoor naar onze verhuurpagina
 

Meer informatie over verwarmen?

Wilt u meer weten over verwarmen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze specialisten bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden en geven antwoord op al uw vragen. Is er sprake van een calamiteit en heeft u ons zo snel mogelijk nodig? Belt u dan met 0800-874 84 66. U kunt ons dag en nacht bereiken. Wij zijn er voor u als u ons nodig heeft.  
 

Trition is meer dan enkel verwarmen

Wij zijn specialist op het gebied van verwarmen. Maar dat is niet de enige dienst waarin wij ons onderscheiden. Naast verwarmen  kunt u bij Trition ook terecht voor: