Verwarmen

U kunt bij ons voor meer diensten terecht dan enkel specialistische droging. Ook tijdelijke klimaatbeheersing of verwarmen behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor hebben we heaters en kachels, zowel elektrisch als diesel gestookt, met diverse capaciteiten om te verwarmen. Het voordeel van onze indirect gestookte heaters is dat er geen vocht vrijkomt. Of het nu om een kleiner of groter project gaat, Trition heeft altijd de juiste oplossing. U mag ons dag en nacht bellen om ons in te schakelen. Bij een calamiteit laten we u niet in de kou staan!

Wij zijn specialist in verwarmen

  • Verwarmen in de bouw: hiervoor zetten we vaak indirect gestookte heaters met diverse capaciteiten in. Daarbij maken we vooraf een volledige capaciteitsberekening zodat de bouwlocatie op wens verwarmd wordt. Verwarming in de bouw leidt tot een betere kwaliteit van de afbouwwerkzaamheden. Daarnaast kan vorstverlet worden voorkomen.
  • Industrieel verwarmen: uitval van een cv-systeem of tijdelijke behoefte aan warmte? Wij kunnen zelfs grote bedrijfshallen en productieruimtes (tijdelijk) verwarmen.
  • Verwarmen van evenementen: onze verwarming kan ook worden ingezet voor evenementen. Feesttenten, evenementenhallen en paviljoens voor feesten, vergaderingen en conferenties kunnen we op maat verwarmen.

Over Trition en onze dienstverlening

Wij werken in opdracht van onder meer verzekeraars, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en particulieren. Hier kunt u meer over ons lezen. U kunt bij ons heaters en kachels huren om bijvoorbeeld een evenement te verwarmen. Daarnaast maken we capaciteitsberekeningen, zodat u altijd voldoende verwarming heeft. Wij geven u graag advies op maat en zijn altijd bereid om met u mee te denken.