Daklekkage bij een plat dak

Is er sprake van een daklekkage aan een plat dak? Dan kunnen de experts van Trition, die ruime bouwkundige ervaring hebben, het lek nauwkeurig opsporen. Zij kunnen zowel problemen met de dakbedekking, aansluitingen of detailleringen onderzoeken. Wij hebben ruime ervaring met het opsporen van lekkages bij platte daken, maar ook lekkages aan dakterrassen, daktuinen en parkeergarages zijn bij ons in goede handen. Onze specialisten zullen de oorzaak zo snel mogelijk achterhalen, zodat u gericht kunt werken aan de juiste oplossing.

Grijp op tijd in

Het opsporen van daklekkages wordt ook wel dakdetectie genoemd, of het nu om een plat of hellend dak gaat. Het is belangrijk om op tijd in te grijpen voor de schade nog groter wordt. Er ontstaat niet alleen schade aan het dak, maar ook aan de ruimtes eronder. De daklekkages bij een plat dak worden door Trition opgespoord in opdracht van dakdekkers, bouwbedrijven, installatiebedrijven, verzekeringsmaatschappijen, expertisebureaus, vastgoedbeheerders en particulieren. Wij kunnen ook preventief onderhoud voor u uitvoeren.

Over daklekkage bij een plat dak

Voor de opsporing van lekkages aan daken maken wij gebruik van geavanceerde meetapparatuur, zoals dieptevochtmeters, impulsstroomtechnieken, uv-kleurstofanalyses, thermografie en rookgeneratoren. Na ons onderzoek naar daklekkage bij een plat dak krijgt u een rapportage. Daarmee kunt u de lekkage gericht laten verhelpen door het dakbedekkingsbedrijf, de aannemer of de installateur. U mag dit natuurlijk ook zelf doen. Trition voert geen herstelwerken uit.