Gasdetectie

Heeft de energiemaatschappij de gasmeter vervangen en heeft u last van drukverlies op de leiding? Of verbruikt u meer gas dan normaal? Dan kan het zijn dat er een lekkage in de gasleiding zit. Ruikt u wat gas, dan is er zeer waarschijnlijk ergens een lek. Trition heeft ervaren specialisten in huis die getraind zijn in gasdetectie. Zj sporen met de modernste apparatuur lekkages in gasleidingen op. Voorkom ongevallen en grote problemen en vraag ons bij twijfel om langs te komen voor gasdetectie.

Zo werkt gasdetectie

Doordat gas kleurloos is, is het lastig te zien of er ergens een lekkage is. Mogelijk ruikt u wel iets, maar om het precieze lek te kunnen vaststellen, heeft u een expert nodig. Onze experts beschikken over de juiste apparatuur om deze lekkages voor u op te sporen. Dit doen zij zowel in- als uitpandig. Ons doel bij gasdetectie is om altijd te zorgen voor een oplossing en hak- en breekwerk waar mogelijk te voorkomen. Op die manier kan een installateur snel en eenvoudig de lekkage verhelpen.

Over Trition

Wij werken in opdracht van onder meer verzekeraars, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en particulieren. Naast gasdetectie kunt u ons ook inschakelen om een lekkage op te sporen of leidingen te traceren. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in rioolinspectie en stankoverlast.