Drogen van kruipruimtes

Waterschade na een brand, lekkage of overstroming is al vervelend genoeg. Trition helpt u graag om alles daarna snel en vakkundig te drogen. Zo kunt u eventuele verdere schade voorkomen. Daarom kunt u ons dag en nacht bereiken. Wanneer u ons inschakelt, zijn we doorgaans binnen 24 uur ter plaatse. Onze professionals hebben ervaring met het drogen van kruipruimtes en andere plaatsen in huis. Doordat een kruipruimte moeilijk toegankelijk is, is onze specialistische apparatuur en kennis essentieel voor het beste droogresultaat.

Zo drogen wij kruipruimtes

Al onze professionals hebben vele jaren ervaring en gedegen vakkennis. Combineer dit met onze beschikking over speciale apparatuur en u bent verzekerd van de juiste oplossing voor uw probleem. Voor het drogen van kruipruimtes hebben we onder meer IR condensdrogers in combinatie met slangen (proceslucht sturing). Wij kunnen u ook van dienst zijn met vochtmetingen, bouwverwarming en ventilatie. Hierdoor voorkomen we niet alleen verdere schade aan de constructie, maar ook stank- of schimmelvorming.

Speciale apparatuur

Onze vakmensen werken met zeer specialistische droogapparatuur. Zo kunnen zij aan alle specifieke eisen en probleemstellingen voldoen. Vaak maken ze daarbij gebruik van een condenstechniek met een in- en uitschakelbaar infrarood verwarmingselement. Dit heeft veel voordelen:

  • Grote drogingscapaciteit
  • Laag energieverbruik
  • Gericht kunnen sturen van proceslucht
  • Inzetbaar bij zeer uiteenlopende temperaturen
  • Voorkomen van scheuren door droging