Preventief onderzoek naar daken

Lekkages zijn erg lastig en zorgen voor veel schade en hoge kosten. Het is dus beter om lekkages te voorkomen. Preventief onderzoek naar het dak kan worden meegenomen in het onderhoudsplan van gebouwen. Daardoor kunt u flink besparen op de kosten. U kunt gebreken namelijk tijdig opmerken, waardoor u een lekkage voorkomt. U kunt ook hoge kosten voor vervanging uitstellen tot een later moment. De ervaren vakmensen van Trition vertellen u hier graag meer over.

U krijgt altijd advies op maat

Trition voert preventief onderzoek naar daken uit. Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau, wat voor u betekent dat u altijd advies op maat van ons krijgt. Hierbij controleren wij (zichtbare) dakbedekking, aansluitingen en detailleringen op gebreken of bouwfouten. Dit kunnen we doen voor zowel platte daken als hellende daken. Bij voorkeur voeren we preventief onderzoek naar het dak uit, maar bij noodsituaties zijn we er ook voor u. We komen dan zo snel mogelijk langs.

Over preventief onderzoek naar daken

Onze medewerkers beschikken over ruime bouwkundige ervaring en hoogwaardige technische hulpmiddelen. Zij gebruiken de modernste technieken, zoals vochtmetingen, endoscopie en thermografie. De resultaten van ons preventief onderzoek naar uw dak krijgt u in de vorm van een rapportage. Hierin vindt u ook praktisch advies zodat gebouwbeheerders en verenigingen van eigenaren het onderhoud optimaal kunnen inplannen.