Bouwkachel huren

Wilt u een bouwkachel huren om uw bouwplaats te verwarmen? Dan bent u bij ons aan het goede adres, verwarmen in de bouw is een van onze specialiteiten. Door de juiste temperatuur te creëren bouw je aan een gezond werkklimaat voor je werknemers. Daarnaast verbetert u met het inzetten van bouwkachels de kwaliteit van de afbouwwerkzaamheden en voorkomt u vertraging in dit proces.

Zo verwarmen wij in de bouw

Of u nu een bouwkachel zoekt om een langdurig project te verwarmen of omdat er een cv-installatie is uitgevallen, wij verwarmen zonder problemen elke situatie in de bouw. Voor het tijdelijk verwarmen van de meest uiteenlopende bouwprojecten beschikken wij over verschillende indirect gestookte kachel. Deze kachels hebben een hoog rendement en een krachtige ventilator. Hierdoor kunnen ze snel bouwprojecten verwarmen. Daarnaast kunt u bij ons ook elektrische kachels huren. Deze zijn geschikt om kleinere projecten te verwarmen in de bouw of voor het verwarmen van afzonderlijke ruimtes.
 

Trition is meer dan enkel kachels verhuren

Naast dat u bij ons een groot assortiment aan kachels kunt huren, kunt u bij ons ook altijd terecht voor advies. Wij helpen graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw verwarmingsprobleem. Maar ook voor een capaciteitsberekening kunt u ons altijd benaderen.
 
We werken onder meer in opdracht van bouwbedrijven en installateurs.
 
Naast verwarmen kunt u bij Trition ook terecht voor:
 

Ontdek welke bouwkachels u kunt huren

In de digitale productcatalogus ‘De kracht van specialisten’ vindt u uitgebreide informatie over onze bouwkachels en diensten op het gebied van verwarmen in de bouw. U haalt hiermee alle informatie in huis om een goede keuze te maken uit het aanbod. Klik hier om de catalogus aan te vragen. U kunt ook via onze website direct een offerte opvragen voor de huur van één van onze machines. Ga hiervoor naar onze verhuurpagina
 

Meer informatie over het huren van een bouwkachel?

Wanneer u meer wilt weten over onze bouwkachels en verwarmen in de bouw, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze specialisten bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden en geven antwoord op al uw vragen. Is er sprake van een calamiteit en heeft u ons zo snel mogelijk nodig? Bel dan met 0800-874 84 66. Hier kunt u ons dag en nacht bereiken.