Drogen van HCL-schade en schadestop: voorkom corrosie met Trition

Bij brandincidenten waarbij kunststoffen of pvc-materialen verbranden, ontstaat vaak het risico op HCL-schade. Deze schade wordt veroorzaakt door schadelijke chloriden die vrijkomen bij verbranding en neerslaan op koude metalen oppervlakken. Deze chloriden binden zich aan waterstof (H), wat resulteert in de vorming van waterstofchloride (HCL), beter bekend als geconcentreerd zoutzuur. Dit zoutzuur kan een chemische reactie veroorzaken met metalen, wat leidt tot corrosie. Trition staat paraat om dit te voorkomen door het drogen van HCL-schade, wat resulteert in een effectieve schadestop.

Onze aanpak voor HCL-schade drogen

Wanneer HCL-schade wordt geconstateerd, is het cruciaal om de luchtvochtigheid zo snel mogelijk onder de 35% te brengen. Hierdoor wordt de corrosie gestopt en verdere schade voorkomen. Trition beschikt over diverse geavanceerde droogapparaten om deze schadestop te bewerkstelligen.

  • Voor kleinere ruimtes en serverkasten maken we gebruik van condensdrogers met infraroodtechnologie om effectief te drogen na HCL-schade.
  • In industriële omgevingen passen we grootschalige sorptiedrogers toe met een indrukwekkend volume van 4.000 tot 10.000 m³. Deze apparaten zijn zelfs geschikt voor het drogen van zeer grote ruimtes met ernstige HCL-schade.
  • Onze mobiele units zijn snel inzetbaar op diverse locaties, ook tijdens calamiteiten, en dragen zo bij aan snelle en efficiënte schadestop.

Partnerschap voor oplossingen

Corrosieschade door HCL kan verstrekkende gevolgen hebben, vooral in industriële omgevingen met waardevolle machines, opgeslagen metalen en essentiële serverruimtes. Uitval als gevolg van corrosieschade kan leiden tot aanzienlijke financiële verliezen en operationele problemen. Daarom zijn wij dag en nacht bereikbaar voor noodsituaties. Ons toegewijde team staat snel voor je klaar om de HCL-schade aan te pakken en een doeltreffende schadestop te realiseren.

Professioneel advies en snelle respons

Bij Trition begrijpen we de urgentie van HCL-schade. Onze experts bieden niet alleen de juiste apparatuur, maar denken ook met je mee over oplossingen. Door onze snelle respons en gespecialiseerde aanpak minimaliseren we de impact van HCL-schade en voorkomen we verdere corrosie. Neem vandaag nog contact met ons op als je HCL-schade vermoedt. Vertrouw op Trition voor doeltreffend drogen en een effectieve schadestop, waardoor jouw eigendommen en operaties beschermd blijven.