Onderzoek naar daklekkage

Bouwkundig onderzoek omvat diverse aspecten waaronder het uitvoeren van onderzoek naar daklekkages. Kenmerkend voor lekkages aan daken is dat ze vooral voorkomen na bepaalde weersomstandigheden. Bij (hevige) regen of in een periode van dooi na sneeuwval neemt de schade of overlast toe. Hierbij kunt u denken aan lekkende daken en muren. De experts van Trition komen bij acute problemen zo snel mogelijk naar u toe om onderzoek naar de daklekkage te doen en u te helpen om het probleem aan te pakken.

Zo gaat onderzoek naar daklekkage

Wanneer u een probleem heeft, komen onze vakmensen bij u langs om de situatie te bekijken. Dankzij jarenlange ervaring en de modernste apparatuur zullen ze snel de oorzaak van de daklekkage weten te achterhalen. Dit krijgt u van ons gepresenteerd in een heldere en uitgebreide rapportage. Daarmee kunt u zelf de daklekkage gericht verhelpen. Dit kunt u ook laten doen door een dakbedekkingsbedrijf, aannemer of installateur. Trition voert zelf geen herstelwerken uit, maar doet enkel onderzoek naar daklekkage en aanverwante problemen.

Over Trition en onze dienstverlening

Onderzoek naar daklekkages worden door Trition uitgevoerd in opdracht van dakdekkers, bouwbedrijven, installatiebedrijven, verzekeringsmaatschappijen, expertisebureaus, vastgoedbeheerders en particulieren. U kunt bij ons terecht voor het opsporen van lekkages:

  • Op platte daken
  • Op hellende daken
  • Preventief onderzoek