Lekdetectie

Lekdetectie is simpelweg het opsporen van een lekkage. Dat is in de praktijk echter niet zo eenvoudig. Je hebt hiervoor dan ook een specialist nodig met de nodige ervaring als loodgieter. Bij Trition voeren onze experts ruim 7000 projecten uit op jaarbasis. Ervaring genoeg dus. Dankzij de inzet van de meest geavanceerde meetapparatuur durven we ons dé specialist op het gebied van lekdetectie te noemen. Bij ons ben je verzekerd van een passende oplossing voor elke lekkage!

Wat is lekdetectie?

Een lekkage is al vervelend genoeg en je wilt dat dit met spoed opgelost kan worden. Lekdetectie biedt dan uitkomst. Met een slagingskans van 97% sporen wij lekkages op in jouw woning. Geen lekkage is ons te moeilijk, van lekkages in je badkamer, keuken tot in het plafond.

We kunnen lekkages in leidingen eenvoudig opsporen met onze moderne en specialistische apparatuur. Daarbij proberen we hak- en breekwerk zoveel mogelijk te voorkomen. Dit scheelt niet alleen veel reparatiewerk, maar ook tijd en geld. Uiteraard zullen we na de detectie van een lek zo snel mogelijk een rapportage opstellen waarmee de installateur de lekkage kan verhelpen.

Lekdetectie in verschillende branches

Wij werken onder meer in opdracht van verzekeraars, expertisebureaus, intermediairs, vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren (VvE), bouwbedrijven, installatiebedrijven en particulieren. Onze dienstverlening omvat onder andere:

Hulp nodig bij het opsporen van een lekkage?

Heb je vragen over ons of wilt u meer weten over lekdetectie? Dan helpen we je graag verder.