Lekdetectie

Lekdetectie is simpelweg het opsporen van een lek. Dat is in de praktijk echter niet zo eenvoudig. U heeft hiervoor dan ook een specialist nodig met de nodige ervaring als loodgieter. Bij Trition voeren onze experts ruim 7000 projecten uit op jaarbasis. Ervaring genoeg dus. Dankzij de inzet van de meest geavanceerde meetapparatuur durven we ons dé specialist op het gebied van lekdetectie te noemen. Bij ons bent u verzekerd van een passende oplossing voor elke lekkage!

Waarom lekdetectie?

Een lekkage is al vervelend genoeg en u wilt dat dit snel opgelost kan worden. Lekdetectie biedt dan uitkomst. We kunnen lekkages in leidingen eenvoudig opsporen met onze moderne en specialistische apparatuur. Daarbij proberen we hak- en breekwerk zoveel mogelijk te voorkomen. Dit scheelt niet alleen veel reparatiewerk, maar ook tijd en geld. Uiteraard zullen we na de detectie van een lek zo snel mogelijk een rapportage opstellen waarmee de installateur de lekkage kan verhelpen.

Over Trition en onze dienstverlening

Wij werken onder meer in opdracht van verzekeraars, expertisebureaus, intermediairs, vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren (VvE), bouwbedrijven, installatiebedrijven en particulieren. Onze dienstverlening omvat onder andere:

  • Uitvoering lekdetectie: het opsporen van lekkages in leidingen zonder hak- en breekwerk
  • Gasdetectie: opsporing van lekkages in gasleidingen
  • Rioolinspectie: inspectie van riolering en afvoeren
  • Stankoverlast: onderzoek naar de oorzaak van (riool)stank in woningen
  • Traceren leidingen: het in kaart brengen van het leidingverloop

Wilt u contact opnemen?

Heeft u vragen over ons of wilt u meer weten over lekdetectie? Dan helpen we u graag verder.