Nieuwe collega Frank Bongers

Nieuws -

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe Manager Droogtechniek Den Bosch: Frank Bongers.

Nieuwe collega Frank Bongers

Per 1 september is Frank gestart als Manager Droogtechniek bij Trition Den Bosch. In deze functie zal hij de vestigingen Den Bosch, Hapert en Maastricht onder zijn hoede gaan nemen.

Franks terugkeer naar Trition: van medewerker droogtechniek tot manager

Frank is geen onbekende bij Trition. Tot vijf jaar geleden heeft hij als medewerker droogtechniek bij ons gewerkt. Frank: “Destijds ben ik bij Trition weggegaan omdat er op dat moment geen mogelijkheden waren om door te groeien. Toen ik in april dit jaar gebeld werd door Frank Veron, mijn oud-manager binnen Trition, en hij me vertelde dat zijn functie als Manager Droogtechniek Den Bosch vrij zou komen, was ik eigenlijk direct enthousiast.”

Vóór zijn terugkeer bij Trition heeft Frank onder meer als schade-expert gewerkt bij KakesWaal Expertise. Dat beviel hem goed, maar Frank miste het om met mensen bezig te zijn. Hij vertelt: “Als schade-expert werkte ik vanuit huis, waardoor ik heel weinig contact had met mijn collega’s. Dat werken in teamverband miste ik wel. Bij Trition hoop ik dat terug te vinden.”

De start van Frank: kennismaken en oplossen bij Trition Den Bosch

Deze eerste weken staan vooral in het teken van het – opnieuw – leren kennen van de collega’s, de werkzaamheden en het bedrijf Trition. Frank: “De eerste twee weken ben ik met collega’s op pad. Dat is wel belangrijk, om een beeld te krijgen van wat we allemaal doen. En daarna ga ik me deze functie eigen maken. Ik heb er zin in en kijk er naar uit om samen problemen van gedupeerden op te lossen.”

Terug naar overzicht