CSrental en Trition gaan samenwerking aan

Nieuws -

CSrental en Trition hebben met ingang van heden de krachten gebundeld in tijdelijke en totale klimaatoplossingen. Door deze samenwerking wordt er gebruik gemaakt van elkaars ervaring en expertise. Hiermee wordt de positie van beide partijen in de markt versterkt en kan een grotere groep klanten profiteren van het specialistische aanbod.

CSrental en Trition gaan samenwerking aan

Peter van As, directeur CSrental:

“CSrental is, binnen de industrie en bij verhuurbedrijven, een bekende naam op het gebied van tijdelijke klimaatoplossingen. We hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en een klantenbestand dat sterk groeit. Met name in de proceskoeling en explosieveilige omgevingen zien we een sterke toename en dit biedt veel kansen.”

“Om onze dienstverlening en ons productpalet uit te breiden zijn wij een samenwerking aangegaan met Trition”, zegt Peter van As - directeur van CSrental. “Hiermee kunnen wij onze klanten een breder pakket en nog meer service bieden.”

Marcel van Engelen, directeur Trition:

“De samenwerking met CSrental betekent voor Trition dat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Trition maakt gebruik van de kennis en het netwerk van CSrental in de industrie en zij profiteren van onze ervaring in de schademarkt. Dit is de kracht van deze samenwerking.”

Over CSrental

Met meer dan 25 jaar ervaring en expertise, is CSrental dé specialist op het gebied van tijdelijke en totale klimaatoplossingen voor de industrie, de bouw en ATEX-omgevingen. CSrental schakelt direct en oplossingsgericht en biedt de juiste klimaatoplossingen voor o.a. procesdroging, koeling, stofafzuiging, ventilatie en verwarming. In al deze oplossingen staat de service en kwaliteit centraal om zo de meest efficiënte en beste oplossing te bieden. CSrental is actief in Nederland en België.

Over Trition

Specialist op het gebied van water-, vocht- en klimaatuitdagingen, dat is Trition. Ons doel is een gezond leefklimaat realiseren voor iedereen, thuis én op de werkvloer. Daarbij staat het belang van de klant altijd voorop; tijdens onze werkzaamheden beperken we de schadelast zoveel mogelijk. Dit alles doen onze specialisten op duurzame wijze en met de nieuwste technieken.

Trition maakt samen met ASB, Van Lierop en vier Dolmans-bedrijven deel uit van Dolmans Groep. Dolmans Groep biedt een uitgebreide reeks diensten aan en heeft een team van meer dan 600 experts in dienst om de klant te voorzien van hoogwaardige zorg, aandacht en vakmanschap in geval van calamiteiten, gespecialiseerde reiniging en facilitaire dienstverlening.

Terug naar overzicht