'Wat me buitengewoon is opgevallen, is de snelheid waarmee ze te werk gaan'

Klimaatbeheersing

'Wat me buitengewoon is opgevallen, is de snelheid waarmee ze te werk gaan'

Op zondag 27 september veroorzaakt een storm flinke schade aan de dakplaten van de nieuwbouw van de Beroepscampus te Middelharnis. De regen valt met bakken naar binnen, met als gevolg enorme wateroverlast in het gebouw dat al zo goed als klaar is. Een behoorlijke domper dus, maar gelukkig kan Trition door snel te schakelen het probleem oplossen. Daardoor wordt vertraging van de bouwwerkzaamheden tot een minimum beperkt.

De Beroepscampus in Middelharnis wordt gerealiseerd door Bouwbedrijf Vaessen, een middelgrote, landelijk opererende bouwonderneming uit Raamsdonksveer. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van maatschappelijk vastgoed; denk daarbij aan schoolgebouwen, sporthallen, gemeentelijke zwembaden en brandweerkazernes. Johan Schuurman is voor Vaessen uitvoerder van het nieuwbouwproject in Middelharnis: “De waterschade aan het gebouw was enorm; de tweede etage stond deels helemaal blank. Ik belde mijn contact bij Trition, Marion Putmans, en binnen no time stonden de eerste drogers hier al. Door snel handelen van Trition is de schade beperkt gebleven.”

Rap tempo

Behalve drogers plaatste Trition ook kachels om het gebouw te verwarmen. In combinatie met ventileren en drogen was de waterschade daardoor in rap tempo opgelost. “Binnen veertien dagen was het gebouw voldoende gedroogd en konden we weer verder met onze bouwwerkzaamheden”, aldus Schuurman.

De uitvoerder is ook zeer te spreken over het contact met Trition: “Dat verliep heel transparant. Als ik belde, dan stonden ze direct op de stoep. Dat vond ik mooi, in de zin van: ze staan gewoon echt voor je klaar. Dat is bewonderenswaardig. Wat me buitengewoon is opgevallen, is de snelheid waarmee ze te werk gaan. Die is zeer te prijzen. Vertraging in de bouw is heel vervelend, dat wil je niet. Die vertraging is door Trition ontzettend beperkt gebleven. Dat is heel fijn.”

Johan Schuurman | Bouwbedrijf Vaessen
Uitvoerder

Terug naar overzicht