De kracht van specialisten

Klimaatbeheersing -

Een grote brand in een ondergrondse parkeergarage van een appartementencomplex heeft voor enorme schade gezorgd. De brand, die is ontstaan in een voertuig in deze parkeergarage, heeft grote gevolgen voor de bewoners. Zij kunnen al een aantal maanden hun woning niet meer in. Rob Broos is manager Droogtechniek en Marion Putmans is manager Klimaatbeheersing bij Trition. Marion: “Het mooie aan dit project vind ik dat we het samen doen. Dolmans en Trition hebben voor dit project samen alle expertise in huis.”

De kracht van specialisten

Maar liefst vier specialistische bedrijven binnen de Dolmans Groep zijn betrokken bij dit grote reinigingsproject: Trition voor klimaatbeheersing en droogtechniek, Dolmans Calamiteiten Diensten voor de reconditionering van de opstal en inboedel, Dolmans Specialistische Reiniging voor het reinigen van de gevels en Dolmans Preventie & Hygiëne Diensten voor het schoonmaken van de luchtkanalen.

Gezamenlijke zorg voor reconditionering

“Door het hele appartementencomplex hebben woningen roetschade opgelopen en zijn woningen kwetsbaar geworden voor vocht en kou. Rob: “Wij zorgen ervoor dat het in de woningen niet te koud en vochtig wordt. Wij hebben in elk appartement een droger, een kachel en een ventilator geplaatst, welke draait op een externe stroomvoorziening buiten het complex. Door deze inzet worden de kostbare inboedels geconditioneerd voor de komende wintermaanden. In de parkeergarage hebben wij twee kachels gezet zodat het er niet te koud wordt en de specialisten hun werk kunnen blijven uitvoeren.”

Rob en Marion zijn enorm trots op hoe de samenwerking tussen de verschillende disciplines in dit project verloopt. Marion: “Dit is een enorm groot project en heeft veel impact op de bewoners. Het is enorm gaaf om te zien dat we een gezamenlijke zorg hebben voor de reconditionering van het complex. Snel schakelen met elkaar is de sleutel tot succes. De kracht van specialisten, samen!”

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen op het gebied van droogtechniek of klimaatbeheersing? Neem contact met op ons op.

Bron foto: MaRicMedia/Marcel van Dorst

Terug naar overzicht