Harry Bloemberg over de mens achter de droger bij Trition

Droogtechniek -

Ik ben 54 jaar oud en ik heb twee kinderen. Ik kom uit Assen en ik ben sinds mei 2019 in dienst bij Trition. Ik heb een achtergrond in de dakenwereld en in de verhuur. Ik zit nu op de vestiging Groningen als vestigingsmanager bij Trition.

Harry Bloemberg over de mens achter de droger bij Trition

Nieuwe marktbewerking

Op een normale werkdag vertrek ik vanuit huis naar een klus of naar het kantoor. Als ik mij op locatie bevind, dan voer ik mijn werkzaamheden uit zoals vochtmetingen of de plaatsing van drogers. Als ik op kantoor ben, dan houd ik mij bezig met het benaderen van nieuwe markten, zoals bouwbedrijven en dakdekkersbedrijven. Wij kunnen veel voor deze bedrijven betekenen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het vochtvrij opleveren van nieuwbouw woningen of aan drogingen van daken. Er zijn veel mogelijkheden waarmee Trition deze bedrijven kan helpen.

Een kijkje achter de schermen

Ik merk dat het door de coronacrisis rustig wordt op de afdeling. Hierdoor heb ik meer tijd om mij te richten op de nieuwe markten. Ik hoop deze nieuwe potentiële markten dan ook een keer uit te nodigen om een kijkje te nemen tijdens mijn werkzaamheden op locatie.

Momenteel ben ik bezig met de voorbereidingen van een dakdroging op het dak van het pand van Het Kwadraat in Groningen. Dit is het voormalige pand van het Dagblad van het Noorden, regionaal erg bekend onder de mensen. Het is een groot dak van ongeveer 4.600 / 4.700 m2. Als alles volgens planning verloopt, zal ik hier tot het einde van het jaar mee bezig zijn. Dit project is een voorbeeld waarbij ik dakdekkers graag zou willen uitnodigen om een kijkje te nemen tijdens de werkzaamheden, zodat ik ze kan laten zien wat voor werkzaamheden wij uitvoeren en wat we voor ze kunnen betekenen.

Mooiste projecten

Ik ben beretrots op mijn opdracht bij Het Dagblad van het Noorden en de provincie Drenthe. Daarnaast heb ik afgelopen jaar ook projecten gehad met betrekking tot drie grote brandschades waar ik een HCL-stop heb uitgevoerd. Dit zijn erg mooie klussen, maar persoonlijk vind ik de mooiste klussen toch de dakdrogingen en de vloerdrogingen.

Persoonlijke benadering

Als ik naar Trition kijk vanuit het perspectief van klanten dan vind ik de onderscheidende waarde van Trition de persoonlijke benadering die er is zowel intern als extern. Ik merk dat klanten deze benadering erg fijn vinden en we hierdoor in staat zijn om een betere relatie op te bouwen. Ik ben momenteel ook bezig met een klus bij het Drents museum. Zij zijn overgestapt naar Trition, omdat ze vertrouwen op mijn bereikbaarheid. Dat zijn mooie complimenten om te krijgen.

Terug naar overzicht