Mark Pethke over werken bij Trition

Droogtechniek -

Ik ben medewerker droogtechniek voor Trition. Ik doe dit al een aantal jaren en heb er nog steeds veel plezier in. Iedere dag ga ik in het land op pad naar een project of een vestiging.

Mark Pethke over werken bij Trition

Voor mij ziet een werkdag bij Trition er nooit hetzelfde uit. Ik ga vanaf huis meestal direct naar een project. Af en toe spreek ik met collega’s af bij mijn Dolmansvestiging in Apeldoorn zodat we dan samen in één bus naar de klant rijden. Als ik met mijn collega’s aankom bij de klant, bespreken we welke droogtechniek we gaan inzetten en gaan we aan de slag met de apparatuur.

Werkzaamheden 
Onze dag bestaat vervolgens uit het achterhalen van hoeveel draaiuren en KWh de machines zullen maken voor deze klus en op welke hygrostaat ze draaien. Dit gebeurt via een tablet of op papier. Als de machines eenmaal aanstaan, worden er telkens opnieuw vochtmetingen gedaan om het droogproces te monitoren. Dit gebeurt net zolang tot er voldoende gedroogd is.

De cultuur 
In mijn werk als medewerker droogtechniek zijn heldere communicatie, correcte rapportage, flexibiliteit, empathisch vermogen en fijne collega’s onmisbaar. Je bent namelijk afhankelijk van elkaar: we zijn allemaal schakels in het droogproces. Gelukkig kiest Trition altijd voor personeel dat binnen de teams past qua werkhouding.  

De klant centraal 
Het mooie aan ons werk is dat de klant altijd blij is als we komen, maar nog meer tevreden is als we weer weggaan. Die waardering maakt het werk voor ons leuk. Zeker ook, omdat het onze taak is om effectief te drogen en een waterschade positief te beëindigen. Onderdeel zijn van het mooie bedrijf Trition en dus ook Dolmans maakt mij trots.

 

Terug naar overzicht