Sander Dignum over werken bij Trition

Lekdetectie -

Ik ben 38 jaar oud en geboren in Zaandam. Ik was werkzaam als installateur bij een bedrijf en kwam in contact met het bedrijf Von Der Lieck lekdetectie. Dit bedrijf ging fuseren met het huidige Trition en ik ben toen gaan solliciteren bij Trition tijdens deze fusie.

Sander Dignum over werken bij Trition

Een werkdag bij Trition voelt voor mij niet als een dag werken. Het is een levensstijl waarbij ik gedupeerden help. Door de vrijheid en interactie met verzekerden en opdrachtgevers ervaar ik dit als zeer flexibel en luchtig. Doordat je de volledige verantwoordelijkheid hebt, voelt het alsof je voor je eigen onderneming werkt. Mijn werkzaamheden houden met name in het op een schadebeperkende manier vaststellen en lokaliseren van eventuele lekkages in water dragende leidingen. Ik doe dit door middel van diverse hi-tech meettechnieken en hulpmiddelen. Tot slot stel ik daarbij een conclusie en een onafhankelijk advies op via een helder meetrapport richting onze opdrachtgevers.

De sfeer binnen Trition is er een die voor mij als een relaxte en vriendelijke sfeer onder collega’s kan worden gezien. Collegialiteit staat hierbij echt voorop. Ik heb door mijn ervaring met diverse lekkages kennis van hoe het niet moet en wel. Hierdoor ben ik nu een betere installateur geworden. Verder is iedere lekkage weer anders en dat maakt het werk ook bijzonder. Je bent zo goed als je laatste meting en dat zorgt ervoor dat ik blijf leren.

Uniek bedrijf

Trition is uniek door het werk wat we doen. Het is een specialisme, waarbij je als expert wordt gezien. Trition is verder uniek doordat je vanuit huis kan werken en schakelen. Hierdoor is de doorlooptijd zeer kort, de meetrapporten worden namelijk nog dezelfde dag naar onze opdrachtgevers verzonden. Zodoende beperken we ook weer de frustratie en gevolgschade. Trition is zeer actief in het onderzoeken en investeren in nieuwe meettechnieken/mensen waardoor wij de beste resultaten kunnen boeken. Wij zijn ook een van de weinigen die bouwkundige en lekdetectie onderzoeken aanbieden waardoor we een betere kwaliteit kunnen waarborgen.

Ik ben content met de begeleiding die ik krijg binnen Trition. Als ik iets nodig heb dan wordt het meteen geregeld. Hiërarchie is nauwelijks merkbaar wat ik als prettig ervaar. Als je ergens in vastloopt dan is dit altijd te bespreken en word je hier verder in begeleid. Er heerst een informele en gezonde werksfeer.

Aarzel niet om te solliciteren bij Trition!

Werkzoekenden zouden voor Trition moeten kiezen, omdat er goede salarissen zijn binnen het bedrijf, een goede pensioenregeling en een fijne werksfeer. Daarnaast heb ik in mijn functie veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Vanuit huis werken is vaak mogelijk in jouw eigen regio en je hebt leuke collega’s. Trition is op dit moment marktleider in de specialismen die het uitvoert. Mijn advies is om snel te solliciteren bij Trition en niet door te gaan als zelfstandig installateur bijvoorbeeld. Je gaat er op voor uit bij Trition met betrekking tot werkdruk, vrijheid, werkplezier en fysieke toestand. Voor je eigen gevoel ben je eigen baas en als je jouw werk goed uitvoert dan kan je hier ook naar gaan verdienen. Trition is een groot en nog altijd groeiend bedrijf. Het bedrijf staat open voor cursussen en scholing en doordat het onderdeel is van moederbedrijf Dolmans zijn er ook veel doorgroeimogelijkheden.

Terug naar overzicht