Snelle droging draagt bij aan schadelastreductie

Droogtechniek -

Dat een goed uitgevoerde lekdetectie een bijdrage levert aan de vermindering van de schadelast is algemeen bekend. Maar nu bevestigd Stichting Salvage dat ook de inzet van professionele droging bijdraagt aan schadelastreductie.

Snelle droging draagt bij aan schadelastreductie

Dat een goed uitgevoerde lekdetectie een bijdrage levert aan de vermindering van de schadelast is algemeen bekend. Maar nu bevestigd Stichting Salvage dat ook de inzet van professionele droging bijdraagt aan schadelastreductie. “De uitvoering van bijvoorbeeld een professionele droging werkt positief en beperkt de kosten", aldus de Stichting. (http://www.schade-magazine.nl/nieuws/archief/2018/03/stichting-salvage-ruim-16000-mensen-geholpen/3587)

Trition is specialist in professionele droging en kan met haar speciaal ontwikkelde droogapparatuur ervoor zorgen dat waterschades snel worden gedroogd zonder dat er risico is op scheurvorming. Ook bij lage temperaturen kan de droger goed worden ingezet omdat deze is voorzien van een IR-element. Een ander bijkomend voordeel is dat de apparatuur van Trition energiezuiniger en stiller is dan de standaard bouwdroger.

Wat ook bijdraagt aan de schadelastreductie zijn de speciale onderdrukunits van Trition. Hiermee kunnen isolatielagen, zoals bijvoorbeeld aanwezig in daken, wanden en vloeren, in een korte tijd worden gedroogd waardoor dure vervangingskosten worden voorkomen en dus bijdraagt aan de schadelastreductie voor verzekeraars!

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze Manager droogtechniek:
Marcel van Engelen via m.van.engelen@trition.nl of  06 - 10 90 92 83.

of op ons 24/7 servicenummer: 0800 - 874 84 66.

Terug naar overzicht